Mot Borås …

Sitter på tåget hem till Borås efter en kväll vid kusten <3

Knut är ju självklart alltid med men nu är vi åter på väg till butiken för lite fix. Han ligger och sover här på tåget och är nog väldigt tacksam över att all päls är borta då solen skiner och helgen skall bjuda på riktigt sommarvärme…

IMG_6542

I eftermiddag kommer min väninna Mikaela från Stockholm för en riktig tjejhelg och  imorgon fredag och på lördag kommer hon att visa ett begränsat utbud av kläder från sin snygga webshop hos oss i butiken så titta gärna in i helgen.

Vi bjuder på lite plock och självklart får du all hjälp som behövs för att hitta just de plaggen du önskar.

Med två rätt så stora webshopar som utbud borde vi allt lyckas hitta det just Du söker <<3

Butikens öppettider är fredag 11-17 & lördag 10-15 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *