Famiglian åker hem & nya Please Jeans anländer …

Denna morgon var det en skön morgon utan någon stress … Inte ens Knut verkade ha bråttom ut för att gå på toaletten =)

Nicole fixade sig inför skolan, Melissa och jag satt i soffan, pratade och drack kaffe … Just sådant kan jag redan nu sakna att vi inte gjorde mer av.

Varför tog vi inte en middag på tu man hand utan barn för att prata och ventilera om allt som har hänt oss och händer kring oss?

Alla funderingar som man vill höra någon annans åsikt kring, om relationer som förändras, slutar eller börjar.

DET ångrar jag redan nu så får helt enkelt ta ett flyg till Bologna och bjuda syrran på middag för att ha en ”syskonen Castellari catch up” utan min tonåring som tycker att jag är tråkig eller pinsam eller utan mina underbara syskonbarn som självklart vill ha uppmärksamheten.

Är nog lite eller mycket avundsjuk på er alla som har möjligheten att träffa era syskon / syskonbarn för att bara ta en fika, en middag och prata om det stora i det lilla… så ni vet <3

De skulle upp till mor vid 10 för att äta frukost där och då klockan var redan mycket och jag hade en hel del som väntade på mig sa jag ”arrivederci” redan utanför ytterdörren (då mamma mötte upp de) … Var sin kram, lovande ord om att vi måste träffas snart och när jag vände mig för att gå mot parken med Knut kom de där tårarna som påminner en om hur fruktansvärt tråkigt det är att inte ha tillgång till varandra när man vill …

Ti voglio bene sorellina <3

Gick till butiken för att mötas upp av de färgerna som skall prägla butiken <3

13151417_10153638134858660_7779051256584633822_n

Allt blir inte klart tills imorgon men självklart har vi som vanligt öppet imorgon då torsdagen finns sedan till för att nyttjas då denna röda dag innebär stängd butik & med det möjlighet att fixa till det som inte har hunnits.

Jag gick några ärenden (köpte toalettpapper och champagne =) och så hämtade jag leveransen på vårens/sommarens snygga ljusa denim tvätt från Please Jeans <3

Tog som vanligt Small och de satt lite väl tajt till så vågar inte väga mig för att få reda hur mycket jag har gått upp under den här veckan med famiglian. Nutella i all ära men kanske inte direkt det bästa GI kosten =)

Fick till slut på mig de då jag så gärna ville få ut de i webshopen men de skall fotas på någon annan till helgen så de får en mer rättvisare bild =)

Min dotter var lite tjurig när jag bad (fick be några gånger och muta henne med lite annat) så denna foto session blev väldigt kortvarig och vågade inte be om en omtagning för att mina ben såg korta ut eller tjockare än vad jag önskade =)

Ibland får man hålla tyst helt enkelt och det var vad jag gjorde …

IMG_2540

Blusen är från Fira och skorna från Superga <3

IMG_2546

Please Classic Bologna och med namnet Bologna på denna denim tvätt kan dessa inte annat än att bli en sommarfavorit då de är döpta efter min hemstad som även är Please Jeans egna.

IMG_2548

IMG_2550

Melissa och barn åker hem till Bologna och Please Jeans lämnar Bologna för att komma till:

WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

Min syster skickade nyligen ett SMS om att de har landat och Nicole är iväg och tränar en stund medan jag tvättar och byter lakan i sängen inför min gäst och väninnas ankomst på torsdag.

Det där nyårslöften om att se till att umgås har jag definitivt hållit känns det som =)

<3

4 thoughts on “Famiglian åker hem & nya Please Jeans anländer …

  1. alltid trist med avsked så förstår precis hur du menar ♥ Och imorgon åker jag hem till mitt älskade Norge för lite semester ensam för att träffa gamla väninnor, 35 års vänskap och varje gång är det som vi tar upp samtalen som om det bara gått 5 dagar, ska även träffa släkt o vänner och det bästa av allt är att det ska bli SOL SOL SOL och då ska jag äntligen få inviga min cirkel of trust Jeanskjol och mina blå tygskor som jag köpte från dig, har inte vela använda skorna då jag ville att dom skulle sopa gatorna först , hahaha men nu så!

  2. Förstår att det känns ledsamt när din syster och syskonbarn åker tillbaka, det är ju ett långt avstånd!
    Avsked är alltid svårt.
    Själv har jag inga syskon, men oj vad jag kan sakna det!
    Ha en superbra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *