Tapetsering, blommor & planering inför Liseberg …

Buonasera <3

Idag har det varit en sådan där mysig lördag i butiken så som lördagar brukar vara och för första gången den här veckan var det under vissa timmar lite vår i luften så vinterjackan fick stanna kvar i garderoben idag för att bytas ut mot min denim trenchcoat från Juicy Couture.

Vid stängning kom fantastiska Ulrika Gren med en vän för att ta över butiken och påbörja det där arbetet om att tapetsera väggen bakom kassadisken för vi börjar med det först & främst. Har länge längtat efter att få den väggen lite mysigare och nu kommer den att bli inbäddad i rosa, guld och svart …

Sneak peak <3

IMG_6088

Just för att butiken skall tapetseras och jag måste även ”få ordning” på lagret nu när så många nyheter har anlänt så kommer vi att ha stängt på måndag (som vanligt) men även på tisdag för att öppna upp på onsdag igen och nästa helg kommer en väninna att gästa butiken med ett smakprov på kläder från hennes egna webshop så boka in ett besök till oss då …

Köpte blommor på vägen hem och churros från den internationella marknaden på Torget då ett sms kom från Nicole att jag skulle inhandla detta till de alla hemma =)

IMG_2464

IMG_2462

Vi har ätit lite av allt känns det som till middag, tittat på de berömda tecknade Mini0ner som jag aldrig hade sett tidigare  i film version och nu har vi tittat på Lisebergs hemsida då hela lilla famiglia skall dit imorgon <3

IMG_2466

Frågan är om man bli mer arg över att inte vinna eller att vinna och äta upp vinsten? =)

Nu skall de minsta gå och lägga sig för imorgon väntar en heldag och själv skall jag upp i tid då jag skall ut och löpa med Nettan vid 830 … Min söndag <3

Önskar dig godnatt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *