Liseberg med lilla famiglia …

Buonasera eller buonanotte då klockan är över 23 och jag ligger nu i soffan efter att ha tagit min andra Treo för dagen då jag vaknade med en lättare migrän som blivit starkare under dagen så nu skall jag försöka sova bort den …

Igår kväll la jag batterierna till systemkameran på laddning för att ha med mig den idag till Liseberg men så glömde jag de hemma med resultatet att jag hade en stor kamera med mig som ej gick att använda så mobilkameran fick gå varm istället.

Vid 12 slaget var vi framme vid Liseberg och vi blev positivt förvånade över att det var en kort kö till kassan trots vackert väder och helg. Nicole fick köpa ett guldkort så att hon kan åka dit med sina vänner flera gånger under vår/sommaren medan vi andra nöjde oss med kuponger till de olika attraktionerna.

Snabbt insåg min syster att om hon trodde att hon hade klätt Leo ”smart” i en grön jacka som syns så var färgen helt fel inne på Liseberg då Leo blev lite som en kameleont bland allt det gröna som kännetecknar just Liseberg =)

Här vid fiskedammen där en vinst är garanterad …

IMG_6200

Kaninlandet från vattnet =)

IMG_6175

IMG_6178

De tre söta kusinerana <3

IMG_6154

Självklart ville barnen ha lite vitt fluffel och vi vuxna smakade =)

IMG_6246

God morgon <3

Somnade sedan igår kväll av trötthet och huvudvärk efter mer eller mindre en heldag på Liseberg med min syster, syskonbarn, min dotter och min mor.

Som Melissa sa ”Två små barn, två singel mammor, en ungdom och en pensionär”  Vilket gäng och framförallt vilka historier vi som är några år äldre har bakom oss…

Tillbaka till parken där den delen som är för mindre barn har verkligen fått en otroligt lyftning med en massa nyheter. Verkligen hur fint som helst och Liseberg är verkligen en fantastisk utflykt för alla som har barn men har hört att det även är något många som träffas för första eller andra gången går till.

Roligare än att sitta på en biosalong där det sista man kan göra är att prata och mindre stelt än en middag på en restaurang så säkert ett bra dejting ställe men inte något som jag kan säga av erfarenhet.

För mig förblir det en fantastisk park att gå framförallt med barn för de älskar det! Deras glittrande ögon är ett betyg i sig men spela inte på lotteriet om du inte vill uppleva de tindrade ögon börja gråta … =)

Lektioner om att i livet vinner man och förlorar är inte lätta att förstå som barn … Är 44 och tycker fortfarande att den lärdomen ”suger” om jag får använda min dotters språk =)

IMG_6135

IMG_6195

Farfars bilar, finns det något lugnare än det? =)

IMG_6229

Jag tog mitt körkort i Italien när jag var 18 då jag är född och uppvuxen där så nu kan jag stoltsera med att jag även har ett svenskt sådant igår och att jag fick det trots att jag satt i baksätet =)

IMG_6235

Att kunna göra sig sitt eget körkort är förresten en underbar nyhet som ingår i ”farfars bilar” turen ….

Vilket barn vill inte ha detta i sin plånbok och låtsas vara lite vuxen?

IMG_6242

IMG_6215

Och så avslutade Melissa, Nicole och jag med Flumride som vi alla älskar.

Mamma mia vilka rop som troligtvis ekade över hela parken för den här gången hade jag bestämt mig för att INTE blunda med konsekvensen att jag ropade som aldrig förr =)

Ledsen för dåliga bilder men som sagt, systemkameran gick ej att användas när batterierna var på laddning hemma =)

Även om vi gick back på spelandet (bättre att köpa sig det man vill ha) så hade vi en sådan otroligt tur med både väder och med ”lagom mycket folk” i parken så inga köer eller dylikt och dessa två tursamma inslag är viktigare än 1 kg choklad att få med sig hem och äta upp …

Tack Liseberg för en underbar dag <3

IMG_6284

8 thoughts on “Liseberg med lilla famiglia …

 1. vet du…. Du måste ta 2 stycken TREO mot huvudverken om du tar huvudverkstabletter.
  Det samma gäller Alvedon. Fast Alvedon hjälper ju inte mot nåt!
  Så ta antingen TREO eller Ipren

 2. Ni verkar då ha hur skojigt och mysigt som helst tillsammans !!
  även om intensivt schema så ser barnen mer klädda nu för Sverige och väldigt glada :)

  Underbart för er och nu kommer solen med värme dessutom !!
  Hälsa La Famiglia och ha en fortsatt ljuvlig tid tillsammans ! :)

  J

 3. Himmel vilken skillnad, vi var där i lördags och frös halvt ihjäl ;-) vi har årskort men det blir ändå en del utgifter så två gånger på helg går inte!

  Visst är det fint i barndelen, var ni uppe och dog den nya lekplatsen ovanför Flumeride!? Jättefin :-)

  1. Ja, en otrolig skillnad i väder och tur för oss att ha prickat in rätt dag även om min syster har dessvärre prickat in fel vecka då alla andra dagar har bjudit på sämre väder =(
   Tycker verkligen att de har gjort barndelen riktig fin men var aldrig ”där uppe” så en miss men efter 5 timmar orkade vi inte mer =)

  1. Tack och jag hoppas att du får strålande väder nästa gång och att du får vinna en massa stjärnvinster … Vi vann inte ens ngt tröstpris =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *