När en tragisk olycka drabbar någon man har en gång träffat …

Det är ganska märkligt hur en tragisk nyhet som man tar del av i tv rutan helt plötsligt kan bli ännu hemskare när man får reda på att någon man har träffat, skämtat med och hälsat på helt plötsligt inte längre finns …

Under nyheterna efter Let´s Dance lyssnade Melissa och jag på den tragiska händelsen om en helikopter som störtade i Norge och där alla 13 passagerarna dog.

HÄR kan du läsa om denna olycka som nyligen inträffade och där även en italienare dog.

Strax därefter fick min syster ett meddelande om att den omkomne var en av killarna som hon för flera år sedan träffade under en fotning för ”Aereonautica militäre” av Rimini för en kalender med dessa killar/män vars jobb är att rädda liv under de mest dramatiska förutsättningarna.

Tillfälligheterna gjorde att det var just en av dessa killar (andra killen till vänster om min syster) som var den italienaren som idag dog i Norge <3

13087777_10208750780187976_7317960764940971912_n-1

Från Melissa:

Hejdå till dig som har missat livet på ett tragiskt sätt men som kommer att leva I tankarna pa alla som har känt dig även om bara en gång. Du som tillbringade Ditt liv for att rädda våra liv.. En sista heydå med detta kort till dig Vime…  Och jag tanker på dig..

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *