Jag erkänner att …

… jag har följt de senaste 2-3 avsnitten av ”The Bachelor” då Nicole (ja, låt mig skylla på henne =) älskar programmet och har Jo Jo (en av de 28 tjejerna som fanns från avsnitt 1) som favorit medan jag har redan googlat fram att hon inte blir den utvalda TROTS att han i nästa avsnitt kommer att säga till henne att han älskar henne.

OMG! =) Drama!

Ben-Higgins-Bachelor-Contestants-2016

  Vi vet också att han och den utvalda redan har bråkat då hon har fått reda på att han sa till just Jo Jo de tre berömda orden ”Jag älskar dig”. Tre tunga ord som vissa väntar på i kanske månader/år att få höra medan han slänger ut sig de efter bara 1 månad och då till 2 förväntansfulla flickor?

Min favorit var (håll i dig) den oskulda för hon var helt klart den vackraste av de alla men så är utseendet inte allt även om hon verkade vara så otroligt rar … Man måste klicka, denna den berömda kemin … Tror att vi alla skulle kunna plocka fram 10 egenskaper som vi anser viktiga hos en partner,  få framför oss 10 killar/män med just sådana egenskaper utan att kanske klicka med någon av de?

Det handlar i slutändan om DET som inga ord i världen kan beskriva…

Misstänker att den där exklusiva och vackra bubblan de lever i programmet skapar en hel del känslor och att det är svårt att hålla isär verkligheten mot fantasin.

Nu återstår 2 avsnitt och även om vi redan vet ”slutresultatet” så är det rätt så underhållande =)

Nu är det dags att lägga oss här hemma men först sista rundan med Knut, vår lille prins <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *