Borås lilla saluhall/delÌ …

Idag gick jag till Fruits & Friends för att boka upp deras kända fastpaket innehållande fem juicer för nu är det dags att rensa kroppen i tre dagar innan lillasyster och syskonbarn kommer =)

När vi flyttade in i vår nya lägenhet (i slutet på november) så fick vi ett presentkort på ”provtallrik” från Borås Deli, Borås egna lilla saluhall som ligger bara några hundra meter från oss och som vi nyttjade idag då vi båda var lite extra sugna på italiensk plock.

IMG_2034

Inne i butiken såg jag även de chipsen jag blev bjuden på när jag var på en trevlig middag för några månader sedan.

Köpte dessa chips direkt idag när jag såg de i vår lilla saluhall för har funderat emellanåt över hur jag skulle få tag på de och blev därför så himla glad över att de fanns närmare än jag trodde.

Vill du äta (i min smak) en av de godaste chipsen jag någonsin har smakat så måste du bara gå dit och inhandla dessa med smak av tryffel. Ät de själv eller ha de när du ställer fram lite gott till dina gäster.

Himmelsk goda <3 L O V A R =)

IMG_2036

Kul att tipsa om chips dagen innan man börjar sin fasta =)

Nicole har ikväll skrivit en låååååång lista över mat som skall handlas inför Melissas, Mathildes och Leos ankomst på lördag.

Skrattade för tidigare idag pratade jag i telefon med en vän och då vi pratade om just familjens ankomst så frågade han om Melissa och jag är lika.

Mitt svar blev ”vi är nog väldigt lika gällande mycket, samma humor men så är vi väldigt olika också. Hon är mer klassisk, naturlig, skulle aldrig få för sig att operera sig då hon är livrädd för sånt, hon älskar att laga mat, duka, bjuda på middagar, fixa och allt sånt som hör en värdinna till medan jag är motsatsen.” Hans svar fick mig att skratta ”Hon är alltså normal” =)

Hahaha! Japp, Melissa är normal och snart är hon här med mina fina syskonbarn <3

10363659_10203589052228003_1036617591290485375_n

Då alla skall bo här och så min dotter alla dagarna de är här  (i vanliga fall är hon hos sin pappa varannan vecka) så det lär bli intensiva dagar och kvällar för mig som inte är van =)

Längtar dock efter att få läsa sagor, mysa och bara umgås med la piccola famiglia som jag alldeles för sällan träffar <3

Nu är det dags för att förhöra Nicole i ämnet NO och så skall hon nog fortsätta skriva och berätta allt jag skall inhandla innan moster och kusiner kommer =)

Önskar dig en trevlig kväll <3

 

2 thoughts on “Borås lilla saluhall/delÌ …

 1. Hej

  Hu går de till att köpa fastepaket, jag menar som dagen innan, behöver man äta något särskilt eller kan man äta som vanligt?
  och ingår allt i de paket som du köper för dessa 3 dagar?
  Ska man avstå något som kaffe el så? Jag är lite nyfiken att testa
  Härligt att du får besök av syrran och hennes barn, ha de så mysigt
  Kram

  1. Hej Nettan,
   det är 5 juicer man får som innehåller frukt och grönsaker. För 260:- får man just dessa och det är allt man skall få i sig, inget kaffe =( så skall passa på att inta en stor mugg ikväll, helst en hink =)
   Ja, det skall bli riktigt mysigt <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *