Cake first …

Är det något min dotter älskar är regn när hon är ledig från skolan för mysfaktorn är väldigt hög och kraven om att behöva vara ute inte stora =)

Å andra sidan var nog både Knut och jag i chock när hon för en stund sedan sa att hon ville gå till Annelundsparken med just Knut för att ta en promenad och få lite luft (hon är förkyld, har ont i halsen och äter Piggelin på ”löpande band” =).

Att hon frivilligt erbjuder sig att ta en promenix kan vara en del av planet ”övertyga mamma att vi skall ha en hund till” =) så mer ett planerat aktion än annat … S M A R T tjej <3

För några år sedan hade Nicole en hamster hos sin pappa med familj men så fick jag efter bara några veckor/ månader (minns ej) ett samtal från min dotter om att hon ville ha sin hamster hemma hos oss då pappa hade sagt att antingen ”får du ha den hos mamma eller så får vi göra oss av med den” då hennes lillebror var allergisk mot just pälsdjur och då även hamstrar? Skrattade då och skrattade desto mer häromdagen när jag fick reda att Albin (Nicoles bror)  har önskat sig och skall få en hamster i födelsedagspresent? Hahaha!

However ibland lyckas man med det där ”att övertyga” oavsett anledningar eller dåliga ursäkter =)

Imorgon bitti skall jag ut och löpa med Nettan och så är det dags nu att jag börjar löpaäven 2 ggr per vecka på egen hand så att jag kommer verkligen igång…

Mina nya träningskläder är nyheter från Juicy Couture som du finner hos www.lavendettaclothing.se

IMG_1993

Texten på linnet är så mycket ”jag” =)

WSKT48159

Humor, så viktigt i livet <3

Nicole skall på bio med sin mormor ”Djungelboken” medan jag själv tar mig en PW …

IMG_4969

Hoppar över kakorna idag =)

 

2 thoughts on “Cake first …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *