Mykonos i augusti … Check!

Sol även idag? Kan det vara sant att vi får vackert väder 2 dagar i streck? =) Håller så tummarna att det är vår i luften när min syster och barn kommer den 23/4 i 10 dagar för självklart är det så mycket roligare och lättare om det inte regnar när man har barn med spring i benen …

Efter en spontanfrukost med min väninna Tania gick vi åter till Resia för att kolla vad snälla Kristina hade fått fram och hon hade verkligen trollat då hon hade fått fram en resa till Mykonos med direktflyg från Stockholm för ett mycket bättre pris än vad man själv hittade när jag igår googlade och googlade på detta fantastiska resmål som anses vara en fri lyxig liten grekisk pärla <3

Tack Kristina!

IMG_1768

Skall vi, skall vi inte? Ni vet, man tänker fram och tillbaka men så lever vi en enda gång även om vissa vill få oss att tro motsatsen? Tro mig, en gång räcker för min del =)

20-27/8 så snart kommer nog en bloppis då jag måste finansiera det hela …

Och om jag skall ha en bloppis skall Tania allt få lära sig att fota lite för det är inte Apotekets skylt som jag skall stå glatt framför men Resias =)

IMG_4505

Den snygga vårjackan med attityd i en läcker army nyans med knappar i guld är från amerikanska Blauer <3

IMG_4498

IMG_1774

Toppen är från Sacks HÄR och jeansen finner du HÄR <3

Idag kom påfyllning av DESSA läckra kjolar, 26 såldes på 1 dag sist så gissar att vissa har väntat på de som nu finns i butik & webshop. Först till kvarn regeln gäller <3

Nu skall jag maila, plocka och fixa här i butiken där Knut och jag är fram till 18 ikväll för att sedan gå hem till min lilla som nu är hos mig …

2 thoughts on “Mykonos i augusti … Check!

  1. Härligt med en resa till och se framemot, själv åker vi 3 veckor till mallis ska bli å skönt i slutet av juli )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *