Att få hundbesök i butiken …

Igår kväll fick jag på min facebook sida den här underbara bild som Michelle hade postat där för att visa hur hennes underbara valp Zion ”hänger på låset” i väntan på att få hälsa på Knut och mig =)

Hur gulligt som helst !!!!

12998554_951992318202589_7266087488900696500_n

Så idag kom de och hälsa på oss i butiken <3 Kunde så klart inte låta bli att ta fram min kamera …

IMG_1788

Om många kvinnor blir bebis sugna när de ser nyfödda så är jag nog väldigt konstig för det har jag aldrig blivit och lär inte bli heller. Däremot blir jag otrolig valp sugen när jag ser sådana ljuvliga varelser <3

Zion ville busa med Knut som dock var mer intresserad av hundmaten som Michelle och Tomas hade med sig och som de låtsas är hundgodis =)

IMG_1795

Lätt att se vem som är valpen och vem pensionären =)

Till slut gav Zion upp då Knut markerade att han inte längre var i det stadie i livet då leken är intressant …

IMG_1798

Med uppgiven blick förstod han att Knut var inte någon rolig lek kompis att busa med men mer en sträng lärare i övre medelålder <3

Skulle nog kunna skaffa en hundvalp nu av den enkla anledningen att om hundvalpar tar efter den andres hundens beteende kan jag inte tänka mig en bättre lärare än Knut för det sista jag skulle vilja ha är en liten hund som går och skäller på varje hund den möter på gatan …

Knut är fantastisk när det gäller allt sånt och skulle nog kunna överföra sitt temperament till den där valpen som vi har nog i 2 år nu pratat om för att sedan känna att orken saknas för tillfället och för att bli sugen igen =)

Vi får se hur det slutar helt enkelt men tillsvidare njuter jag av de som hälsar på <3

Läste precis HÄR även om polishunden Aldo som fick en speciell avskedsceremoni av sina poliskollegor idag innan sista vilan väntade.

Och här ser du en av mina drömhundar …

4881166-two-black-dobermans-laying-on-the-grass-Stock-Photo-doberman-dobermann

En av de mest kända kennlar i Europa som födde och föder upp dobermann är Campovalano, från Italien naturligtvis =)

10958592_771181856292330_2555914032471725603_o

Misstänker att ha en sådan vovve i butiken skulle knappast öka försäljningen dock så får drömma istället …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *