Att titta på möbler till balkongen …

Solen skiner, jag har balkong i min nya lägenhet men ej några möbler än så skickade ett sms till Tania och frågade om hon ville följa med till Mio för att titta vad de hade. Hade tur att hon kunde just idag så blev hämtad i Herbalife Range Rovern och så åkte vi till Viared för att titta på de som jag hade sett online.

Hade snabbt mätt á la Castellari, dvs. i steg så när jag gjorde detsamma i möbelbutiken kunde Tania inte hålla sig för skratt och filmade det hela =) Hahaha! Jag tycker att mina ben och steg fungerar som utmärkta måttstock men kan ha fel så skall nog för säkerhetens skull mäta på det där mer klassiska sättet också =)

Vi testade den perfekta EM sittplatsen för tänk dig att sitta där och följa sommarens kommande matcher med en kall öl i hållarna =) Vid stora turneringar älskar jag fotboll men inte annars … Att titta på en match i Allsvenskan är inte riktigt min grej men kanske för att jag inte är uppvuxen med dessa lag och har därför ingen favorit.

Dubbel fåtöljen är kanske inte den snyggaste men sååå skön  och så EM praktisk <3

IMG_4439

Från Mio Möbelhus till Fruits & Friends där vi åt en underbar god sallad …

IMG_1761

Och då Resia fanns bara några meter ifrån kunde vi inte låta bli att titta in där för att kolla vad resan till Mykonos skulle kosta. Min underbara fd elev (ja, jag har varit gymnasielärare i 6 år =)

Kristina hjälpte oss och fick fram ett direktflyg tur/retur för ca 4000:-  med avresedag den 20/8 så nu håller hon även på att leta fram olika förslag på boende då ön anses vara lite mer exklusiv än många andra grekiska och därför även dyrare? I värsta fall kör vi tält på stranden =)

Och idag var det dags att skippa varmare kläder och jackor så Superga skor (gjorde de rena genom att tvätta mina förra årets i tvättmaskin) för att sedan ha jeans, grå t-shirt och blå ärmlös Polo från Oneteaspoon <3

IMG_4468

Nu skall jag plocka lite här hemma för att sedan ta en skön kvällspromenad med Knut som också skall få njuta lite av vädret …

Hoppas du har kunnat njuta eller skall njuta  lite av solen, nu kanske våren är här för att stanna?

Håller tummarna <3

Skall lägga till en länk som Tania skickade till mig ikväll och som jag skall sända vidare till den/de personen/personerna som bör ta hand om mig när jag i helgen har varit lite ledsen. Se den HÄR för jag skrattade så <3

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *