Att ”hota” med att göra mig till brudtärna …

De flesta människor har nog en sk. ”Akille häl”, dvs. något som sårar oss mer än något annat och som har oftast med vår historik att göra, det där svaga punkten som man helst inte skulle vilja ha.

Varningssignalen att bara vilja ligga i sängen vann jag dock över då jag tackade ”ja” till en kopp kaffe i solen med min fina väninna som skickade ett sms om det.

Vi tog ett fika på en solig uteservering som håller på att få en helt ny make over lagom till sommar säsongen.

Hon hade tom. köpt blommor till mig <3 Tack älskling =)

IMG_1750

Fick skratta då hon är lite mer romantisk än vad jag själv är speciellt nu när hon har en vän som hon är förtjust i …

Från min sida får hon dock mer cyniska kommentarer om att ”skynda långsamt” och alla de orden som man själv skulle finna otroligt tråkiga att höra om man är förälskad så hon hotade mig med att om hon skulle gifta sig en dag så skall hon göra mig till brudtärna och designa min klänning själv, självklart med en massa volanger och blommor =)

Hahaha! OMG! En mardröm =)

Efter detta hot fick hon åka till Göteborg då hon skulle på hockey med en vän och om hon en dag skulle gifta sig är jag nog mer för en Vegas bröllop för då kanske jag kan klä ut mig till Elvis som brudtärna och sjunga ”Love me Tender” för det nyblivna paret =) Att ha en volangklänning och se ut som en pastel bakelse är inte my cup of tea även om det är vad hon hotar med om jag inte skärper mig =)

I got the message =)

Puss på dig <3

Här sitter hon med sitt fina armband från The Rubz som hon fick i födelsedagspresent under vår fika paus i solen idag <3

IMG_1744

Efter en liten stund hemma så tog jag all min kraft för att ta mig till PT Huset där jag skulle möta upp Nettan för en löpning i detta vackra väder och visst hjälper syre  och motion till att rensa lite i ens huvudet =)

Dags att ta tag i den tvätthög som nu ser ut som Pisa Tornet …

<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *