Att ha sällskap på jobbet …

Dagen i butiken gick väldigt fort idag för så otroligt trevligt att ha sällskap när man i vanliga fall jobbar alldeles själv …

Igår eftermiddag kom nämligen en helt ny leverans med nya träningskläder från Juicy så vid 8 var jag i butiken för att plocka fram, prismärka och hänga all Juicy Sport på eget klädstång så att man lätt kunde urskilja träningskläderna från övriga.

Kan dock säga utan att överdriva att de även kan användas som ”vanliga” kläder som du ser att Tania gör när hon här kollar efter tider till en kund i butiken som så gärna villa ha hennes hjälp.

IMG_1709

Juicy Sport har läckra sport kläder i fantastisk kvalité och med den där designen som bara skriker ”JUICY” <3

Lördagar är mysiga jobb dagar då tempot är lugnare trots att flera kunder kommer in då. En härlig helg stämning råder då de flesta är lediga och har tid för att gå på stan och i butiker.

IMG_1708

Log åt den underbara snälla kommentaren som en pappa sa idag när hans dotter i 30 års åldern köpte DEN HÄR fantastiska skinnjacka från Don Vanquisher ”Tack för att du gjorde min dotter glad” … Så otroligt gulligt av honom att säga så när det är jag som tackar <3

En härlig dag avrundades med att Tania och jag gick till inredningsbutiken Mariella då vi båda ville titta på möbler och allt som ”behövs” när man skall eller har flyttat.

IMG_1712

(Jeans: Please Classic Old Silk)

Tania och jag var nog båda väldigt förtjusta i de där huvuden som hängde längst upp på väggen =) Hur vackra som helst …

IMG_1719

(Jeans: Oneteaspoon)

Köpte med mig en tallrik från Mateus, en djup tallrik med bubblor för jag älskar just bubbel serien =)

Från Mariella till en sen lunch eller tidig middag och då vi planerar en resa till Mykonos i augusti kändes valet ”restaurang Oliven” som givet …

Så otroligt gott då jag kom på att jag inte ens hade ätit något igår så njöt av min souvlaki och lämnade inte kvar något på min tallrik =)

IMG_1722

 Underbara Nikos satte sig hos oss en liten stund och det blev en hel del skratt så en underbar stund med god mat och trevligt sällskap samtidigt som vi pratade om allt vi vill göra när vi åker till denna grekiska ö i augusti.

Det där med att hitta på något för att sporra sig själv till att komma i form är inte alltid så lätt så jag har kommit DET som borde få mig att verkligen ta tag i det =) Jag måste komma i form då jag skall sola på en nudist strand på Mykonos åtminstone en enda gång under den veckan i augusti =)

Hahaha! Mamma mia!

En skön lördag går nu mot kvällen och skall lämna Knut hemma för att gå och handla lite då det ekar i kylskåpet =)

Önskar dig en skön lördag kväll <3

One thought on “Att ha sällskap på jobbet …

  1. Hej

    Härligt att du hade besök i butiken och hoppas lördagen blev succé. Ohh vad jag fick längtan till Grekland när jag ser din tallrik, mumsimums
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *