Karl Lagerfeld …

Inte dåligt att vakna till en solig söndag då vädret har verkligen inte visat sig från sin bästa sida den här veckan.

Idag hade jag såååå gärna velat åka ut och rida men lite låst utan bil tyvärr och erkänner att jag saknar mer och mer den friheten som en bil skulle ge mig … Det där att man rör sig mer när man inte har bil kan du glömma, en ren lögn för att det skall låta positivt att man inte har en fordon för jag var så mycket mer aktiv när jag kunde åka till mina skogar och sjöar för att promenera, springa och rensa my mind …

Många väljer idag privat leasing  men jag är alltid så rädd att det skall kosta mer än vad som sägs?

Knut och jag gick till vår lilla Stadspark men nu ligger han vid balkongdörren där jag har lagt en filt så att han har något att ligga på … Min lille kille är hela 9 år, helt otroligt vad tiden har gått <3

IMG_1740

Vi gick en liten kort sväng förbi butiken då vi i fredags eftermiddag fick en liten leverans från vårt nya märke Karl Lagerfeld.

Ett coolt och trendigt brand med glimten i ögat och ja, Karl älskar katter då han anser de vara väldigt kvinnliga … Många av hans accessoarer har just katten som en återkommande röd tråd/tema och man kan inte annat än att gilla <3

IMG_1731

Min lilla nyckelring med en sko som är i riktigt mänskligt storlek köpte jag förra sommaren i Cervia, Italien hos en man som gör dessa enligt skomakarens ädla konst.

IMG_1733

Nu skall jag njuta av en kopp kaffe och läsa en timma i min bok då jag har inte öppnat den sedan Thailand … Märkligt att läsning inte blir av i ens vardag och att det skall krävas en semester för att plocka fram en bok och ägna sig åt den avkopplingen som en bok kan ge …

IMG_1737

Önskar dig en underbar skön söndag i solen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *