En trevlig AW med vänner …

Hemma efter en AW på Orangeriet med Linda, Jessica, Christine, en väninna till henne vars namn jag som vanligt ej minns och Susanne.

Först & främst är det fantastiskt härligt att se hur en av mina bästa väninnor äntligen har börjat få tillbaka den där gnistan i livet och hur trots en stor sorg och saknad för mycket i livet även har funnit något eller kanske tom. någon som fyllt lite det där tomrummet, som får henne att känna sig behövd, saknad och som längtar efter just henne.

Oavsett hur hårda vi må vara eller låta så är det där ett mänskligt behov de flesta av oss har inombords och när man ser någon stråla så vet man att hon är på rätt väg … Härligt att se <3

Det var verkligen en härlig stämning med bra musik och glada människor. Lite utlandskänsla men i Borås så helt klart ett koncept som borde stanna kvar i vår småstad som annars är rätt så tråkig gällande sina utekvällar, något jag dock borde vara lite tyst om då tråkigare utemänniska än mig finns nog inte på denna jord =)

IMG_4311

IMG_4316

Mötte även två fantastiska vänner och män som jag bara älskar för sin humor och kände faktiskt en saknad för den något mer socialare människa jag var en gång i tiden då vi förr om åren umgicks en hel del <3

När man möter vissa personer så vet man direkt varför man gillar och har gillat de så mycket som man gör och har gjort trots att man inte har hört av sig och troligtvis inte heller kommer att göra då alla har sitt liv och sina måsten, och om jag tidigare idag kände hur besviken jag var på ett par människor så har min negativa sinnestämning skakats om lite så kommer att lägga mig med ett leende på läpparna trots att jag var rätt så ”down” tidigare idag …

Ibland räcker det visst med en afterwork i trevligt sällskap <3

Mina fina väninnor gick vidare men själv gick jag hem, rastade Knut och skall snart lägga mig för imorgon väntar jobb och glöm inte att min väninna Tania som är utbildad PT och även är kostrådgivare kommer att vara i butiken 11-14 för att hjälpa dig hitta den som önskar de rätta träningskläder från Juicy och för att kunna svara på eventuella frågor om just kost och träning.

Välkomna <3

Säger nu godnatt i Elie Nightie från For Love & Lemons <3

IMG_4345

 

 

2 thoughts on “En trevlig AW med vänner …

  1. Härligt med en trevlig utekväll med vänner, det piggar ju alltid upp lite.. Ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *