Att behandla ytliga blodkärl …

Sist jag var på Klinik Villastan frågade jag Ann-Louise (som är utbildad sjuksköterska) om det fanns något man kan göra för att behandla ytliga blodkärl och direkt gjorde hon det som kallas för sklerosering, en behandling som innebär att man injicerar i de kärlen man vill bli av med ett kärlretande ämne som orsakar en irritation på kärlens insida.

IMG_3952

Jag hade rätt så många tycker jag allt på vänster ben och några färre på högre (framsidan) men på baksidan såg det ännu värre ut då Ann-Louise fotade några vid knävecken  som var rätt så tydliga …

Här ser ni en före bild från förra månaden.

IMG_3987

Och så såg samma område ut idag innan andra behandlingen … WOW vilken skillnad!!!

Helt chockad att det var så ”lätt” att få bort dessa små rackarna som jag ej ville skulle pryda mina ben.

IMG_3986

Kärlen syns ju knappast så kan tänka mig att de är helt borta efter dagens små stick… Helt fantastiskt att det verkligen fungerar för jag erkänner att jag var lite tveksam.

Trodde nog mer att det skulle bli en minimal skillnad medan det blev en STOR sådan. Älskar att bli överraskad åt rätt håll =)

Lite brunare är jag också efter min vecka i Thailand =)

Idag behandlade Ann-Louise åter områden på framsidan och baksidan av mina ben  medan jag låg där i den sköna stolen som jag hade nog kunnat somna i istället för att sedan gå och jobba till 19 …

Vet inte om du har synliga sådana också men om så är fallet och OM du känner att du vill bli av med de så vet du nu att det går och att denna behandling verkligen fungerar. HÄR kan du läsa lite mer om sklerosering om du är intresserad av denna behandling.

Som ni förstår kan jag varmt rekommendera den <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *