Mammografi …

Inatt vaknade jag kl. 3.30. Kanske oron för att försova mig då jag skulle för första gången på mammografi och ville ej missa detta för en gång skull …

Klockan 7 satt jag och väntade på min tur och fick komma in mer eller mindre på direkten.

IMG_3992

Frågan om jag hade tidigare opererats besvarade den underbara sköterskan själv på då jag stod där utan behå och beviset för åtminstone en operation var nog rätt så tydlig =)

När man har bröstimplantat så trycks inte brösten som jag har hört att man gör när man har sina naturliga vid den här typen av undersökning så inget obehagligt alls för min del. Om ca 2 veckor kommer det där berömda kuvertet som jag kan tänka mig att man öppnar med blandade känslor då en viss oro finns nog alltid där …

Sköterskan som tog hand om mig tackade för ett trevligt samarbete och jag själv var tacksam i att hennes ögon syntes inga spår om förutfattade meningar för i en medicinsk miljö kan nog vissa ha åsikter om de som väljer plastikkirurgi. Alltid dock respektfullt att inte låta detta synas om man nu skulle tycka något så glad och tacksam för att vi blir erbjudna detta koll med jämna mellanrum <3

En timma kvar i butiken för att sedan komma hem till min lilla för att ha fredagsmys. Just nu är hon med sin ”extra mammas” mamma (plastmormor? Finns det ett ord för det kanske?) i Göteborg. Mysigt <3

 

 

4 thoughts on “Mammografi …

  1. Bonusmormor , är toppen jag har en bonus son ,han ska en gång till sina kompis monica hon är min plast/låtsats mamma ;))) jag sa hallo jag vill heta monica , eller kalla mig bonus,men jag vill inte va en plastlåsats, jag vill va på riktigt hahaha och styvmamma? Känns elakt hahahaha bonus är bra det är nått positivt ;)
    Trevlig helg, själv sitter jag på vak mitt inatten, inne och jobbar extra… Så tiden går fort när man kan läsa lite trevliga bloggar.under tiden…

    1. Håller med Monica, det där med ”plast” är verkligen ett märkligt ord att använda om människor så det gör iaf. inte vi =)
      Tack detsamma och har du tips på bloggar tar jag gärna emot, läser knappast inga då jag känner inte till så många som jag fastnar för …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *