Om jag hade varit 41 år yngre och kille så hade jag sett ut så här …

En molnig rätt så lugn dag på jobbet med dock en fantastisk rolig nyhet.

Min syster & mina syskonbarn kommer för första gången allihopa hit och hälsar på oss 23/4-3/5 <3

Så himla kul att de kommer hit och bor hos oss i 10 dagar <3

Lille Leo sägs av både min mamma och min syster vara väldigt lik mig vilket min söta tonårsdotter ifrågasätter med en ”men han är ju så gullig” så nu retar jag henne med att säga att ”jag är super dupera gullig, därför vi är lika” =)

Det krävs nämligen ingen större ansträngning för att reta upp henne nu när hon är i den ljuvliga tonårsåldern =)

Förutom min irriterande kommentar så är hon så nöjd och glad ikväll över att älskade moster och kusiner skall komma hit och mysa och se hur vi bor och var vi bor. Att bara få umgås när det vanligaste är för oss en lyx då det så sällan inträffar.

En månad dit och den kommer att flyga iväg …

Här bilden som min syster skickade för att visa likheten mellan mig och lille Leo (och helt plötsligt ser även min dotter likheterna =)

12939173_10208516564492730_1125667025_n

12899837_10208516553972467_434421278_n

Fick dock sluta reta min dotter då jag skulle testa blodtrycket som var lite på tok för högt innan jag åkte till Thailand för 2-3 veckor sedan och fick därför idag hämta en sådan apparat för att testa det hemma vid 3 tillfällen i 3 dagar i rad.

Lite strategiskt sa jag till Nicole att det är viktigt att jag inte blir upprörd i tre dagar för att få en rättvis bild …Hon verkar dock inte riktigt gå på det, jag som såg chansen … =)

Skall egentligen börja imorgon bitti men var lite nyfiken och ikväll är den normal och långt ifrån det som jag hade då … Tack och lov …

IMG_1562

En kopp kaffe och on knappen =)

IMG_1567

Dessa jeans på bilden kom idag och de är i en riktig baggy model (mer baggy än någon annan jeans jag har haft) men älskar de! När min väninna Tania kom och hälsade på mig i butiken såg hon de på mig och köpte också ett par då hon tyckte att de satt så snyggt.

Tack Tania! =)

Dessa denim kommer i webshopen om några dagar men kjolen från Oneteaspoon med samma läckra detaljer kunde jag lägga ut redan idag. Hur snygg?

12417549_10153562692243660_4599328899161996169_n

Nu kvällsmys <3

 

2 thoughts on “Om jag hade varit 41 år yngre och kille så hade jag sett ut så här …

  1. Hej

    Vad skoj att du får besök av din syster och barnen, jag förstår att ni längtar…Har de varit hos dej tidigare…Visst syns de att Leo är lik dej. Vad bra att det finns såna blodtrycksapparater att ha hemma, hoppas att alla gånger kommer visa bra resultat
    Kram Nettan

    1. Alla har inte varit här tidigare och sist Melissa var här var nog för 5 år sedan så mysigt att få ha de här i några dagar snart <3 Kram till dig ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *