Hoppar av längtan …

Vilket fantastiskt väder att vakna till och idag skall jag träffa en favorit man, en sådan som uttrycker det han tycker men då jag vet att det finns mycket kärlek bakom orden får han säga det till skillnad från andra som kanske uttrycker samma ord men med en portion elakhet =)

När jag ringde till honom häromdagen (vi har inte setts på kanske 2 år) sa jag att det var ”din favoritblondin från Borås” och så hör det till att säga det där ”har du saknat mig?” för att höra svaret ”absolut inte, det har varit så lugnt” =) Självklart kom även frågan ”du har väl inte sprutat något i ansiktet hoppas jag?” och han kommer nog att vara rätt så nöjd med att de där Guppy läpparna (tog sedan reda på att det är en fisk =) som han inte gillade (och många fler) är borta för alltid =)

Idag skall radarparet Ask/Castellari träffas igen för en ridtur och jag längtar så att jag skulle vilja redan vara där …

Det finns människor och platser i livet som bara får mig att må så otroligt bra och där ute i ett litet hus i Skephult med hästar i hagen och i stallet och med Håkan som en svensk variant av Zeb Machaian och hans Laila så känner jag mig som den flickan som sprang runt på en käpphäst  i Italien (galopperade skall jag säga att jag gjorde då jag inte ens sprang som vanligt =) och som drömde om ett liv i flanell skjorta och i sadeln på en quarter horse.

Idag skall jag få känna lite ”det där” som är så äkta som det bara kan bli och så efter ridningen medföljer en kopp kaffe med Lailas hembakat medan vi skrattar, skämtar och provocerar varandra. Vi har den chargongen och den gillar jag så <3

Så jag är som en liten tös som hoppar och längtar just nu men först skall jag lämna Knut till mamma då jag sedan skall iväg på en liten utflykt som varar hela dagen <3

Ha en underbar dag för det skall jag verkligen ha och är så glad att solen skiner för att göra ridturen i skogen så fantastisk som möjligt <3

Här en gammal bild från inspelningen av Småstadsdrottningarna då Håkan var självklart med där =)

IMG_5631

Jämför man den bilden här ovan med den från föregående inlägg ser man skillnaden på lipsen =)

 

 

4 thoughts on “Hoppar av längtan …

  1. Va kul! Ha en bra dag i vårsolen.,, jag kommer också i håg det parat! Mysiga å verkligen rakt på❤️ Utan att vara dömmade ;) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *