Första löpningsrunda avklarad …

Vilken fantastisk dag jag har haft hittills <3

Vaknade med fönstret lite öppet och med ljudet av våren för ja, jag tycker att våren har sina speciella ljud.

Klockan 10.30 blev jag ompysslad med lite spa för att kl. 13 bli upphämtad av fantastiska Nettan för min första löptur på 3 år!!!

Ja, helt crazy sjukt att det var så länge sedan då jag knappast räknar 10 min. på ett löpband … Att springa ute är själva grejen när möjlighet ges, det är då kroppen får röra sig så som den borde och skall på ojämn mark. Vi åkte till min fantastiska Pickesjön och att bara få komma dit är balsam för själen för mig som annars rör sig nästan enbart mellan hem och jobb.

En runda på 3,5 km avklarades utan några som helst problem (med undantag för viss flås vid uppförsbackar =).

Även om jag hade klarat mer så valde vi att känna oss nöjda med min första runda för att öka på nästa söndag så klart …

Vilken otrolig skön känsla att få lite syre och att få kroppen att äntligen röra sig. Nu skall jag verkligen komma igång för visst är våren en fantastisk tid för att just få träningen till en rutin? Man har ju de bästa förutsättningarna på året och då Nettan lyckades för ca 5 år sedan att få mig att springa milen så är det målet så klart och som jag känner idag kommer det inte att vara några större problem.

Tack Nettan för idag <3!

Imorgon skall jag bli istället hämtad för en annan typ av motion och för att utföra den med en av mina favorit gubbar =)

Nu undrar ni om jag har blivit helt galen men det är inte riktigt som det låter =) Ni får helt enkelt vänta och se i bloggen vad jag menar och med vem <3

Nu tänkte jag påminna er innan jag hoppar in i badkaret att titta in i märkesrean HÄR för nu finns endast 2S och 2M av detta underbara linne med handbroderade pärlor på från Valerie för 450:- (ord.pris: 899:-) Det och mycket annat kan köpas in för halva priset samtidigt som ni får så klart frossa bland alla härliga nyheter i form av toppar, blusar, vårjackor, klänningar och skor.

Bara att klicka in på länken www.lavendettaclothing.se <3

IMG_3801

Nu ett skönt bad och hundpromenad med Knut …

2 thoughts on “Första löpningsrunda avklarad …

  1. Hej

    Bra där , you go girl. visst är det underbart! Jag gillar att jogga året om, men visst är det skönt nu under våren
    Vilken cliffhanger…jag väntar in nästa inlägg
    Ha en fortsatt skön påsk
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *