Lite inredning från casa Castellari =)

Ytterligare en natt med lite sömn. Vaknade vid 2 och somnade om för att vakna 4 och 6 och för att då inse att det var lika bra att gå upp … Suck, vad jobbigt det är att ha brist på sömn i kroppen men skönt att veta att denna fredag skall spenderas utan några som helst måsten.

Nicole åkte till kusten med sin pappa och familj vid 9.30 och efter att ha gått till City för att köpa lite vatten (älskar bubbel vatten =) och tvättmedel gick jag till jobbet för att packa några ordrar som hade kommit, köpa blommor till mig själv och gå hem till min säng.

Här lillan med en Påskägg till sin bror från knasiga Michela =) då han lik sin syster tycker att jag är oerhört pinsam och rolig så klart =)

IMG_1208

Försökte läsa lite med det gick verkligen inte och vet egentligen inte ens om jag har sovit (känns inte riktigt så) men skönt om inte annat att lägga sig och bara få vila lite med vetenskapen att ikväll är det bara me, myself and i och Knut naturligtvis <3

Lovade igår att jag skulle ta ljusare kort men trots att jag själv inte tycker att det är så mörkt hemma så är det grått utanför fönstren och ljuset lyser med sin frånvaro. Därför får ni bättre kort när solen tittar fram men här lite mer på gårdagens nya gardiner som nu hänger i de två fönstren i vardagsrummet/köket (öppen planlösning) och som man kan dra fram och tillbaka efter behag.

IMG_1223

Där Knut ligger är fönstren/dörren till balkongen som ej ännu inte har fått några möbler ännu … och efter det kommer ytterligare ett fönster (där köket är)

IMG_1218

Fick frågor angående soffan, den är från Mio möbler och köpte den nog för 2 år sedan. Tror dock att den finns kvar då den tillhör nog sådana återkommande möbler som sällan byts ut men ej säker dock.

Bordet kommer från THG Home och är du intresserad kan du maila mig på info@lavendettaclothing.se så skall jag kolla om jag kan beställa en till dig då butiken är en av leverantörerna till detta inredningsmärke.

Tyget på gardinerna är från Designers Guild och i en ljuvlig champagne/guldig nyans. Nog de dyraste gardinerna jag har haft under mina 44 år men såååå vackra och tidlösa… Nicole tyckte att vi fick lite lyxig hotel känsla genom de och om vissa väljer att inte ha gardiner i hemmet för att släppa in det lilla ljuset som vårt land ger oss så skulle jag inte kunna vara utan då tyg höjer mysfaktorn och den är viktig enligt mig. En mjukare känsla infinner sig direkt och nu ekar det lite mindre också =)

Mina för dagens inköpta blommor <3

IMG_1217

IMG_1227

IMG_1231

Lite Påskgodis finns också hemma. Anton Bergs ägg (de godaste enligt mig) och min favorit choklad signerad italienska Ferrero <3

IMG_1241

IMG_1243

Önskar dig en underbar fredag för det tänker jag ha <3

IMG_1237

IMG_1248

BUONA PASQUA = GLAD PÅSK!

6 thoughts on “Lite inredning från casa Castellari =)

 1. Hej & BUONA PASQUA

  Usch, jobbigt att inte kunna sova, hoppas du fått vila idag…Din lya är så mysig och jag gillar verkligen soffbordet. Ohh lilla Knut, brukar han gå ut på balkongen?
  Rocher chokladen är ju så god, poff säger så är de slut
  Kram Nettan

 2. Så fint det blev, mysigt..du är duktig på inredning precis som Johanna..bordet är supersnyggt. Önskar dig en trevlig påskhelg!

  1. Tack detsamma Eva. Tycker också att Johanna har hur fint som helst hemma och även hon gör lite då och då först och främst för man vill kunna ha det man helst vill ha och för att det är viktigt att bo in sig lite innan allt blir färdigt <3
   Glad Påsk till dig med <3

 3. Hej!
  Så underbara gardiner, fast varför har du en vit gardinstång?
  Tror du skulle skapa mer känsla i mellanrummen med en ”guldigare stång”
  Vänligen Marie

  1. Hej Marie,
   tänkte nog mer liksom de på Mariella att den skall smälta in och inte synas allt för mycket men visst kan man spraya den i guld om man så önskar … Får fundera lite över det men tack för tipset <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *