Nya guldiga gardiner …

Idag fick jag besök i butiken av en underbar snäll blog läsare som har nog följt den i kanske 1 år? Oavsett kom han med en Påskblomma och tre trisslott med orden ”När man minst anar det så vänder det” och även om tanken var god vände det inte den här gången iaf…. =)

IMG_1190

IMG_1191

Tack J. för omtanken och för besöket …

Vid stängning gick jag direkt hem då Amanda från Mariella Inredningar kom en stund senare med de vackra gardiner som jag beställde med tyg från Designer Guild.

Hennes pappa och hon var här ett par dagar innan och förberedde så att de ”endast” skulle hängas upp denna torsdag kväll <3

Amanda i arbete …

IMG_1197

Visar i dagsljuset imorgon hur det blev men en liten första titt kommer här även om endast detta fönster har växter … Det andra får vänta till helgen =)

IMG_1200

IMG_1201

Den delen som är lite mer ”tom” …

IMG_1204

Öppen planlösning är trevlig men nackdelen är att det blir lite mer kalt om man inte fyller på med tyger av olika slag.

Gardinerna gjorde denna del direkt mycket mysigare så nu är det växter, matsalsmöbel och en stor matta som önskas =) Mycket står på min önskelista likaså utemöbler till balkongen då jag vill självklart kunna sätta mig där när kvällarna blir varmare med en bra bok och ett glas bubbel …

En liten sneak peak men ljusare och bättre bilder imorgon <3

Nicole blir hämtad vid 9.30 imorgon och efter det är Knut och jag alldeles själva och även om de flesta firar Påsken med nära & kära gör vi det också men med oss själva =) Ni anar inte hur mycket jag har längtat efter morgondagen då jag har sovit så dåligt sista nätterna och för att få ha och njuta av en riktig Michi dag <3

Nu önskar jag dig en trevlig torsdag kväll och jag skall titta lite till på det vackra lite guldiga tyget som nu pryder fönstren i vardagsrummet/köket …

4 thoughts on “Nya guldiga gardiner …

 1. Åhhh så snyggt med gardinerna- wiiiiii lovet! !!!
  Jag älskar själv inredning, vore jag inte hudterapeut skulle jag satsa allt på det!!
  Vet du om man kan skicka efter måttbeställda gardiner från Mariella Inredningar?
  Tack för en inspirerande blogg!

  Önskar dig en härlig avkopplande Påsk!

  1. Hej Ewa-Marie,
   ja, inredning är kul även om jag själv tycker bara att det är lite svårt då jag älskar så många olika stilar och kan sällan bestämma mig men i ”gamla” lägenheten hade jag vitt och lite shabby chic med tapeter från Laura Ashley så nu kände jag för lite mörkare nyanser och mer design … Dock långt ifrån klar då jag föredrar att köpa det jag vill ha än att kompromissa med mig själv och köpa saker jag ändå inte riktigt är nöjd med bara för att det är billigare så det lär bli en lång projekt att bli klar med denna lägenhet =) Ja, de syr upp efter beställning så ring gärna och fråga och hälsa från mig <3 Kram och Glad Påsk!

 2. Jag tänker lika! Bättre.att vänta och få det man verkligen vill ha än att köpa ngt bara för att….
  Det får ta.lite tid, men då blir det ju bra!
  Tapet du har i v-rummet är också jättefin.
  Ska ringa till Mariella och.höra lite om gardinerna!
  Tack för ditt svar!
  Önskar dig en härlig helg!
  <3 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *