En sådan lunch jag inte har ätit på ca 15 år …

Vet ni vad Linda och jag gjorde vid lunch strax innan hon lämnade Borås för att åka hem till sina studier i Örebro? Vi åkte till Särlaköket (eller vad det nu heter) för att köpa en sådan lunch jag har inte ätit på kanske 15 år …

Jag köttbullar och potatismos och hon hamburgare och potatismos som vi sedan tog med oss till Ramnasjön och där satt vi påpälsade med  jackor, koftor och mjukiskläder och njöt av det vårväder som idag är ett faktum (även om lite kyligt i skuggan)

IMG_1063

Knut markerade direkt att parkbänken tillhörde oss en stund …

IMG_1067

Självklart delade jag med mig om min gourmet lunch till min lilla sambo …

IMG_1074

IMG_1077

Mätta alla tre åkte Knut och jag hem till oss och Linda fortsatte mot Örebro.

Nu skall jag lägga mig i soffan med balkongdörren öppen och läsa lite i boken jag påbörjade i Thailand för att senare i eftermiddag se min dotter komma hem från en långhelg i Sälen med sin pappa och familj …

Skall nog förresten först blunda några minuter <3

Det är trots allt söndag <3

 

 

7 thoughts on “En sådan lunch jag inte har ätit på ca 15 år …

 1. Hej
  Det låter mysig dag ni hade och mumsig mat och fin utsikt, nu idag är det vårdagjämningen och nästa helg ställer vi om klockan till sommartid…Yeaahh..Välkommen vår
  igår tog jag en spraytanning, underbart att få färg på sej, ser mycket piggare ut
  Kram

  1. Hej

   Hihi, näe till påsk ställer vi om klockan, jag skrev kanske lite otydligt hihi…..förr glömde jag hela tiden hur det skulle vara men ett tips jag fick för några år sedan är:

   ” på våren ställer man fram trädgårdsmöblerna ” alltså då ställer vi fram klockan och på hösten ” ställer vi tillbaka trädgårdsmöblerna ”
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *