Invigning Östlings Salonger …

Igår kväll vid 19 tiden gick Linda och jag till invigningen av Östlings Salonger, en ny frisörsalong som ägs och drivs av fantastiska Hannele, hennes man Magnus och en team av härliga frisörer som har jobbat inom yrket i flera år.

IMG_1031

IMG_1042

Vi gäster bjöds på en underbar trevlig invigning med vin, öl, tilltugg, musik och glada gäster som hade kommit dit för att fira att man vågar fullfölja en dröm för det handlar oftast om det när man satsar sin tid och pengar på en verksamhet, oavsett vilken den må vara.

Drivkraften och viljan … De firar man samtidigt som vår småstad får en ny vacker salong att gå till.

IMG_1034

IMG_1035

IMG_1036

IMG_1033

Jessica och Linda på mingel humör och just Jessicas man Peder följde med oss sedan till Vinci där vi hade bokat ett bord till 21 tiden.

Förutom vän är Linda även en kund då hon tycker att jag har nu mer kläder i hennes smak än någonsin tidigare och DENNA härliga vårjacka har hon köpt hos oss <3

IMG_1040

Michelle till höger som äger den underbara söta vita franska bulldog valpen jag pussade på i butiken häromdagen och som jag visade kort på här i bloggen.

IMG_1037

Hannele till vänster som äger salongen, min väninna Lizette som jobbar i receptionen varannan vecka, Linda och jag <3

IMG_1046

IMG_1048

Lizettes man Björn till vänster, Emil Gullham som tidigare var sångare i den kända gruppen State of Drama och som nu satsar på en solokarriär och Linda …

IMG_1044

Kvällen till äran Invigde jag de nya byxorna från Gestuz i mocka som kommer in i webshopen under dagen och DESSA klackar från Steve Madden. Skjortan är från Imperial och ett år gammalt.

IMG_1050

Musiken fortsatte och likaså minglet …

IMG_1053

Min tredjedelskusin Mattias var också där med sin underbara fru Katarina.

Har man inga riktiga kusiner har man koll på de som är tredjedelskusiner kan jag lova =) Suddig bild tyvärr men still Nilsson genetiken där =)

IMG_3456

IMG_1059

Vid 21 lämnade vi för att gå till Vinci där vi hade bokat bord.

En underbar trevlig kväll avslutades med många nya och gamla ansikten då vi var först 4 för att sedan bli 6 för att sedan bli 10 runt vårt bord.

IMG_1062

Tack alla för kvällen och till min underbara kusin för att han såg till att mitt glas aldrig var tomt =)

Jag smuttade dock =)

Tack även till Hannele och Magnus för en underbar invigning och ett stort lycka till med denna nya vackra salong i vår småstad <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *