Tänk ”Mitt Afrika” och nyanser av Kakhi …

En av vårens tema är Safari och i och med ordet kommer nyanser av grön kakhi …

IMG_3368

IMG_3372

Denna kortärmade skjorta från Oneteaspoon är läcker på just den där casual safari stilen som får mig att tänka på en av mina favoritfilmer: Mitt Afrika med Marilyn Streep och en av mina absolut favorit skådespelare: Robert Redford <3

1051

original

Det är något med stilen, färgerna som jag har alltid älskat. Minns fortfarande en outfit från Benetton jag hade och som var i sann Safari stil då det var en av de stora trenderna när filmen just hade premiär. Ja, så gammal är jag =)

I samma färg men i en mer sött stil DETTA ljuvliga linne från Fira.

IMG_3278

Och förutom stilen så tror jag att jag skulle även älska landet Sydafrika som ligger på min bucket list som plats numero 2 att vilja uppleva efter min Montana resa som jag har drömt om sedan jag var 15 …

Tre timmar kvar i butiken, 4 lådor med skor från Steve Madden har anlänt och jag har i och med det lite att stå i =)

4 thoughts on “Tänk ”Mitt Afrika” och nyanser av Kakhi …

  1. Hej fina du! Har du några planer på att igen ta in t-shirten med ”händerna på brösten?”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *