Sushi, sol och vänner …

Igår var jag sååå trött att jag knappast kunde tänka eller prata för all del …

Efter jobbet kom min väninna Linda och vi solade 20 minuter i solarium för att kunna bibehålla den lilla färgen vi har fått från våra respektive semestrar och för att strax därefter ha en skön hemmakväll med Let´s Dance, sushi och öl =)

IMG_1026

IMG_1028

Vår väninna Anna kom också och den kvinnan är nog en av de snällaste som finns. Ni vet sådana som aldrig lägger sig i i andras liv, som aldrig pratar illa om någon och som sköter sitt … Hur ovanligt är inte dessa egenskaper hos oss kvinnor? Väldigt ovanliga …

Hon hade tom. med sig en present till oss och misstänker att det är det enda ”Påskägget” jag får förutom det som jag fick igår i butiken från Harry Sjögren som vi hyr lokalen till butiken av. Han som levererade Påskägget måste ha fått sig ett skratt då jag verkligen var sååå tacksam och det var jag genuint … Små saker kan värderas mycket <3

Trots att vi igår kväll var hemma hos mig så kan jag knappast säga att jag var någon bra värdinna =) Nog sällan jag är för all del …

Anna och Linda hade köpt sushi, Linda ölen tidigare på dagen och det var de som hämtade och fixade medan jag låg utslagen i soffan. Igår stack det i benen på ett obehagligt sätt och har känt att benen har varit tunga och har känts lite obehagliga sedan flygresan hem för snart en vecka sedan.

Då jag kände att jag inte alls var med bad jag så mycket om ursäkt och gick och la mig medan mina underbara väninnor fortsatte kvällen.

Så fort jag la huvudet på kudden måste jag ha somnat för jag hörde ingenting, varken Anna när hon gick eller Linda när hon gick och la sig.

Jag var helt enkelt trött och behövde den sömnen jag fick inatt.

När jag vaknade imorse sken solen så hoppas att vi alla får en underbar helg.

Nu på jobbet till 15 och ikväll på en invigning här i småstaden och middag ute med vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *