Vågor och giftermål?

I fredags bjöd Koh Samet på uppehåll trots att väderprognosen visade regn men det blev en molnig och blåsig dag trots allt.

Många passade på att leka lite i vattnet då havet bjöd på förhållandevis lite vågor …

Det där ”bara jag inte blir blöt om håret” var bara att glömma =)

IMG_0607

IMG_0616

Jag är en riktig badkruka för badar inte om inte vattnet är riktigt varmt och skönt men är man i Thailand kan man knappast hänvisa till kallt vatten =)

Kan dock bara säga så här i bikini: har inte vägt så här mycket på 10 år!!! Så nu är det hälsosamt som gäller <3

Skall ner 5kg så att jag slipper de där tankarna som tar energi, just do it heter det och att det skall vara så himla svårt förstår jag inte =)

Som ni ser från färgerna var det ingen strålande sol den dagen men då jag hade fått lite för mycket sol på mig dagen innan genom att åka moppe och ligga lite i vattnet som en liten säl så var det bara bra att huden fick vila.

Vi lämnade stranden för en lunch på hotellet och framför oss höll personalen på att fixa för det som såg ut att vara en bröllop? Blev lite nyfiken men det var visst ingen romantik som festligheterna var till för men förberedelserna var för någon privat.

IMG_0637

Visst är det fantastisk hur man kan skapa en vacker och festlig stämning med enkla medel när man har miljön till sin fördel? Vad mer kan behövas egentligen?

IMG_0631

IMG_0628

IMG_0640

Om vi nu hade låtsat att det hade varit en bröllop på gång är du den som skulle kunna tänka sig att gifta sig just utomlands på stranden eller är du mer traditionell och skulle inte kunna tänka dig byta ut kyrkan mot stranden? Eller så kanske du är den som inte ens skulle kunna tänka sig giftermål överhuvudtaget?

Nu är klockan 1.45 och jag kom innanför dörrarna för ca 1 timma efter att ha varit vaken i nästan två dygn … Då jobb och verkligheten väntar med alla sina små och stora måsten direkt på morgonen fortsätter jag blogga om den sista dagen imorgon för nu skall Castellari sova efter en fantastisk välkomnande av min lilla hund vars svans såg ut som ett propellerplan =)

Godnatt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *