Att turista lite på Koh Samet …

Igår hyrde vi moppe som jag skrev i gårdagens inlägg innan mina ögon gick i kors och för er som vill veta lite kring priser så betalade vi ca 180:- för att få hyra den i 2 dagar här på Koh Samet.

Helt klart billigt och helt klart ett bra sätt att ta sig runt här på denna lilla ö som annars inte alls har den trafiken som finns på vissa andra öar i Thailand…

 IMG_0420

 Det här kortet ovan kostade en chock hos Chris för vespan var på och vad hände? Jag gasade utan att förstå att jag gjorde just det samtidigt som jag bromsade för att försöka bromsa. Lovar att min kompis var likblek för det som hade kunnat inträffa men aldrig gjorde så man skall kanske ändå testa att köra vespa innan man är 44 år så att man inte är helt novis =)

Vi stannade på ett kafé/restaurang då jag var bara tvungen att ta en Cola där för att se hur mysigt det var. Man såg tydligt att de hade satsat på lite detaljer och det stod att de även hyr rum. Är rummen lika trevliga som resten av stället så borde de vara helt ok …

IMG_0428

IMG_0427

HÄR hemsidan som jag letade upp i skrivande stund men som sagt, har ingen aning om hur varken rummen eller bungalowen ser ut egentligen och denna lilla resort ligger inte på samma sida som hotellet där jag bor på …

Colan tog slut allt för fort då jag hade gärna stannat där en stund till för att njuta av de vackra färgerna.

IMG_0440

Sedan tog vi oss till en strand som är väldigt liten och med väldigt få personer att dela den med.

IMG_0450IMG_0452

Imorgon är det sista dagen på Koh Samet så vi skall tillbringa dagen i solen på samma mini isolerad mini strand mee förhoppning på vackert väder då dagen har annars varit målning och risig …

Ligger efter med uppdateringar men får ta igen alla hemma i Sverige för väldigt svårt att blogga med bilder när att ladda upp en bild tar ca 15 min.

Nu är klockan 02.18 och jag måste sova nu medan du kanske har börjat ta fram lite lördagsmys inför Mello. Min favorit är Frans <3

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *