Frukost, strand & moppe …

Att vakna upp med stranden precis vid hotellet och med hotel frukost som första stop  är något som fick mig att lätt komma upp ur sängen denna morgon.

On my way <3

IMG_0403

IMG_0405

IMG_0406

Att sitta och njuta i en helt annan miljö …

Förstår inte i min vildaste fantasi alla de människor som inte gillar att komma bort lite, som helt enkelt inte gillar att resa.

Att se nya platser,  att träffa nya människor,att  göra saker som man inte kan eller inte bara finner tiden till att göra hemma för att sedan även uppskatta den vardagen som väntar när man väl är hemma igen.

IMG_0377

Efter att ha tagit det lugnt med två koppar kaffe var det dags för stranden och då hotellet ligger precis där var det bara att gå ner för en trappa till solstolarna som väntade.

Klänningen från 10 days finner du här <3

IMG_0388 (1)

Klänningen är från 10 days och finns hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

IMG_0414

Solen tog ordentligt idag trots solskyddsfaktor 30 så tacksam för att inte ha den allra ljusaste hud nyansen.

IMG_0412

Efter ett par timmar hyrde en kompis och jag en moppe (min mamma kommer att sätta något halsen för jag har lyssnat på henne gällande få saker i livet men det där att inte åka moppe har jag nog hållit förutom ett tidigare undantag och det idag … Och jag är ju trots allt 44 år =)

IMG_0422

’Att hyra moppe kostade ca 160:- för 2 dagar så ett väldigt billigt pris då ön är liten och man rör sig bäst med en tillgänglig om man vill åka till någon annan strand eller besöka någon restaurang som inte ligger där alla andra gör =)

Nu går dock ögonen i kors här så fortsätter imorgon. Redan 01.15 så dags att sova <3

Godnatt <3

 

4 thoughts on “Frukost, strand & moppe …

  1. Hoppas att moppekörningen gick bra! Använd hjälm bara, tänker på killen fr Borås. Hoppas du njuter av din resa, underbart med sol och värme

  2. Ser underbart ut! Jag tröstar mig med att det är vår i luften här känns inte lika jobbigt då :)
    Ps jag har mailat å sms dig ifall det hamnar i skräpkorg… /Monica

    1. Nu är det bara en dag kvar så lite blandade känslor men samtidigt skönt att komma hem till dotter, hund och butik & webshop <3 Hittade ditt mail och har svarat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *