En enkel middag under bar himmel …

Igår kväll gick jag ut och åt med en vän som också är här denna vecka och det roliga är att min väninna Mikaela var här för bara några dagar sedan så man träffar nog på då och då både vänner och bekanta ansikten som man kan umgås med om man reser själv. På sådana här ställen är man aldrig själv om man nu själv inte har önskemål med det =)

Bytte om till middag på stranden. Egentligen bytte jag om bara från linne till DENNA blus från Hale Bob då både kjolen och skor var detsamma.

Det sköna på sådana här ställen är den avslappnade klädseln.

IMG_0368

Min hårväxt … Mamma mia, vad fort mitt hår växer! Dags för att fixa till den när jag kommer hem nästa vecka …

IMG_0370

Bakom mig en av poolerna utanför mitt rum här på hotellet.

IMG_0322

Skulle ni kunna tänka er att lämna det ni har hemma i Sverige eller där ni bor för att kanske flytta till solen 12 månader om året?

Vi gick till en enkel restaurang på stranden och vi valde de låga borden på sanden med säckar som sittdynor. Älskade detta ställe och även om eldshowen är turistigt så kan jag inte annat än att imponeras av de duktiga artisterna. Själv hade jag bränt mig många gånger om och då som bästa scenario kan jag säga…

Fotade med mobilen så dåliga kort men ni får lite en känsla för stället…

IMG_2985

IMG_2994

Rätterna låg på ca 40:- styck så ett helt ok pris för en middag på stranden under bar himmel …

IMG_2997

Trots att maten var god så var jag inte så hungrig … men tackade dock ej nej till en crêpes från en av de försäljarna som hade sin vagn på stranden…

Jag tog ett glas vin och så låg jag där på mina kuddar på denna restaurang och bara tänkte på hur skönt jag hade det … Jag hade kunnat somna där och om jag hade varit en av de som betygsätter Michelin guiden hade detta ställe fått definitivt någon stjärna av mig <3

IMG_3014

De självklara tankarna om hur enkelt vissa lever men kanske även vad få problem de har just pga. det… Ja, ibland kan jag inte låta bli att undra…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *