De där underbara skyldiga små runda ögon …

Skall lägga mig nu efter att ha packat, städat lite och sagt till Nicole att det bara är en vecka jag är bortrest och att den kommer att gå fort även för henne. Alltid lite jobbigt det där att åka iväg eller att se sin förälder eller barn göra det utan att ha den där kontrollen som man brukar och med den oron som sköljer över en ibland.

Någon som såg lite orolig ut när jag kom på honom idag på jobbet var Knut för den här lille rackaren låg på våra Oneteaspoon shorts !!!

Se hans blick för visst ser det ut som att han vet att han inte får ligga där? =)

Självklart lämnar jag in det paret han låg på på kemtvätt och så la jag en mjuk pläd framme till honom som han sedan la sig på och snarkade bort några timmar <3

Vet att alla tycker det men jag måste definitivt ha en av de sötaste hundarna i Sverige? Och även om du säger emot mig så tror jag dig inte för i mina ögon är han världens underbaraste Knut <3

IMG_2696

Medan jag är iväg kommer han att få bo kvar hemma då underbara Melina som passat honom vid tidigare tillfällen flyttar in hemma hos oss.

Skönt för lillen att få känna sig trygg i sitt eget hem med någon han känner så tror att jag har tänkt på det mesta men säkert inte på allt =)

Nu skall jag gå och klia min dotter och sova då jag skall upp vid 6 imorgon <3

Godnatt på dig!

4 thoughts on “De där underbara skyldiga små runda ögon …

  1. Hej
    Din vovve Knut är så söt, man drunknar i hans söta ögon. Vad bra att du ordnat att Knut få bor kvar i sitta hem under tiden du är borta. Jag önskar dej en underbar semester och hoppas du känner och mår bättre nu
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *