Att komma igång med träningsrutiner på semestern …

Nicole och jag gick upp vid 5.30 efter att ha ”kollapsat” i sängen efter all för tokigt lite sömn …

Kl. 6.30 blev hon hämtad av sin pappa med familj för att åka till Sälen fram till söndag där flera andra från pappas sida väntar. En riktig rolig långhelg för hennes del med en lillebror som väntade i bilen förväntansfull för de skulle ha mys under bilfärden. Filmer, godis, stop på vägen …

6.45 var jag på jobbet med Knut, packade ordrar för att sedan få fransar och hårbotten fixade. När tom. Kari som leverar paket till butiken tycker att det är dags för ett frisörbesök så är det nu verkligen dags =) Tack Anna på Studio Youniqe för idag …

Nu är jag dock i butiken redo för att jobba till 18 och för att sedan gå hem och städa samt tvätta och packa upp (den tråkiga delen med att resa iväg och komma hem =)

 Nu skall jag ta hand om butiken & webshopen och sedan skall jag planera in 3 träningstillfällen då jag började lite lätt förra veckan och nu när våren närmar sig känner jag att jag har helt andra möjligheter …

Mitt resesällskap tillåter sig nämligen aldrig någon vila trots semester och värme så bara att hänga med även om jag bröt mina pass lite tidigare med någon ursäkt att min kristallsjuka inte mår bra av att löpa =)

Träningsbyxorna är från Juicy Couture och finns HÄR <3

IMG_0529

Önskar dig en trevlig dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *