Alla Hjärtans dag mys …

Vaknade lite bättre denna söndag tack & lov så efter att ha rastat Knut, tagit en kaffe med Linda medan lillan spelade lite Sims gick vi till Scandic Hotel Plaza då min söta dotter hade som önskemål att just få äta en hotel frukost.

IMG_2547

Självklart hade jag köpt present till min lilla <3

IMG_2549

Hjärtbakform, hjärtgodis och choklad, trosor från VS & en liten necessär från Day. Tror att lill fröken Castellari kände sig rätt så nöjd och så fick hon uppleva det bästa, en hel del skratt när vi satt där runt bordet och jag försökte sjunga ”I will always love you” för henne medan väninnan grät av skratt.

Pinsamt ja, men jag vet även att hon tycker att mami är rätt så underhållande på sitt konstiga lilla sätt =)

IMG_1152

En riktig mysig stund med människor jag älskar för det är väl ändå så det som är Alla Hjärtans dag eller hur? Vi som inte har ett stadigt förhållande behöver inte ”deppa ner oss för det” tycker jag =)

Linda och jag pratade också om den där fasaden av offentliga kärleksmeddelanden på sociala medier som flödar en dag som denna när man vet att många av de är/har varit otrogna (både män som kvinnor) Alla gör vi våra val så klart men tänk att alla har det inte så kärleksfullt och bra som du tror  bara för att de är i ”ett förhållande” om du känner dig lite extra ensam idag som singel…

Sedan finns det de som har det så underbart som vi singlar tror att man kan ha det och det skall vi allt glädja oss för <3

Har fått blommor och några presenter även jag som singel så tusen tack för dessa ni som har skickat men så har jag bestämt mig för att ge mig själv en av de skinnjackorna från Don Vanquisher som inom 10 dagar kommer ut hos www.lavendettaclothing.se <3

IMG_1160

 Någon frågade om jeansen, de kommer också ut i samma webbshop men har du lite tid titta gärna in och kolla på alla fantastiska nyheter och märkesrean vill du inte missa …

Nu skall jag städa lite här hemma. Linda har åkt hem till Örebro, Nicole skall idag till sin pappa och familj och jag skall iväg för att få fira lite mer … Även som singel har man vänner som firar lite med en <3

Hoppas att du njuter av en skön söndag oavsett hjärtan eller inte …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *