Att inse att man ser dåligt … =)

Nicole har precis gått och lägenheten känns verkligen tom utan varken henne eller Linda.

Ganska märkligt hur fort det går från att man tycker att det är lite stökigt till att vara för lugnt =)

Skulle iväg ikväll men med tanke på att jag fortfarande inte är riktig kry blir det ett glas vin med en vän här hemma istället.

Lugnt och skönt helt enkelt …

Skrattade för häromdagen så vaknade jag redan vid 3-4 tiden på natten och då jag mådde verkligen rätt så dåligt så kunde jag inte somna om.

La då ut en bild på butikens instagram utan att sedan tänka på det (@lavendettaclothing.se) för att några timmar senare få samma bild men min text under som ett MMS från min väninna Linda.

IMG_1172

Kunde inte annat än att skratta (då Linda redan hade nog gjort det) för utan linser ser jag N A D A och de var så klart inte på plats mitt i natten. Ansträngde mig dock och trodde att jag hade skrivit rätt men bara att inse att det mesta kan bli fel i texter om man inte ser =)

Även svaret är inte speciellt korrekt… Otroligt vad lite jag ser egentligen och det som skrämde mig mest var att enligt syndundersökningen får jag köra utan glasögon. Förvisso skall man inte texta när man kör men borde inte de som har händerna bakom en bil ha krav på ett bättre seende än det jag visar prov på där? =)

Idag har min väninna skrattat åt mig istället då det där med propositioner på ett främmande språk (då svenska inte är mitt modersmål) är tydligen inte min starkare sida.

Är förkyld och har lock på öronen uttryckte jag mig för henne när jag skulle berätta min hälso tillstånd igår kväll.

På öronen eller i öronen … The same but different?

Fick självklart reda på vad det heter men även Nicole sa att den var inte så lätt att knäcka så tröstar mig med det =)

Skickar dig en riktig Alla Hjärtans Dag hälsning med en bild på två av de fantastiska klänningarna & nyheter från LA märket For Love and Lemons som du finner hos

WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

943939_973771156003968_6697937169522525020_n

IMG_1170

 Imorgon skall jag nämligen till Göteborg för inköp på första höstleveransen <3

Nu måste jag skynda mig …

Kram & önskar dig en underbar kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *