Presenter & Mello …

Vaknade kl. 3.30 inatt, svettades och ont i halsen … Ibland känner man sig verkligen så otroligt liten och man vill bara bli ompysslad för att inse att ingen annan finns där förutom en sovandes dotter och en snarkandes hund.

Gick upp och tog en treo, drack lite vatten och så försökte jag somna om. Denna morgon var jag något bättre så självklart är var butiken öppen med mig på plats men blev sämre under dagen så gick och la mig en stund direkt efter jobbet…

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och är nyfiken om du skall fira denna dag på något sätt? Det är nämligen inte bara kärlekspar som köper något till varandra denna dag vad jag har sett och förstått … Har självklart fixat en present till Nicole som hon skall få imorgon <3

Nicole och jag fick 2  biobiljetter var så ett tips kanske? Bio mys som en Alla <3 dag present?

IMG_2535

Tänk vad rosor och chokladpraliner som säljs inför Valentine dag för det finns väl inget mer ”klassiskt” att få eller ge än just det?

Vet du varför vi firar just denna dag? HÄR kan du läsa dig till denna infon <3

Hade givit Nicole uppdraget att köpa mig en pyjamas på rean och så fick jag den vackert inslaget. Tack snälla ni …

IMG_2543

IMG_2544

Min väninna Linda sover hos oss inatt så vi har tittat på Mello och vi reagerade på programledarens Gina ord till trion Uno, Patrik och Tommy. Hon beskrev de som ”de tre vise männen” för att gå över till ”mumier” för att avsluta med ”utrotningshotade”? Sällan jag reagerar men vad har dessa tre män gjort henne egentligen?

Var det bara vi som tyckte att det var pinsamt eller är jag bara extra känslig i min influensa stadie? =)

Nåväl nu skall vi allt gå och lägga oss då vi skall ha Alla Hjärtans brunch imorgon med förhoppningen att vakna kry <3

Godnatt <3

8 thoughts on “Presenter & Mello …

 1. Hej

  Min alla hjärtans dag present, som jag hoppas blir, att du kan få hem den svarta mjuka skinnjackan med guld nitar och gulddragkedja, samt är stretchig. Jag håller tummarna… jackan är så wow!!!
  Ha en fin alla hjärtans dag
  Kram Nettan

  1. Skall maila leverantören artikel nr så får jag svar inom 2-3 dagar =) En fin Alla Hjärtans Dag present helt klart, själv kommer jag att välja den gröna… Älskar den =)

  2. Hej

   Tack snälla Michela, ja den gröna är också en wow faktor, du kommer rocka i den
   Kram

  3. Hej

   Ohh, Vad lycklig jag blev nu, hurra för mej, men ett varmt stort T A C K Michela, du är en pärla
   Kram

 2. Mysig start på dagen och hoppas du blir frisk snart nu och allra helst idag ! :)
  krya på dig och han en fortsatt underbar alla hjärtans dag !

  kram J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *