Rosévin & Don Vanquisher jackor …

Lite halvkrasslig denna fredag kväll … Kände mig febrig när jag åkte till Köpenhamn och så bröt influensan inte riktigt ut för att göra sig påmind idag igen dock ”bara” med ont i halsen symptom. Inget värre än det så bara att ha en skön hemmakväll <3

Nicole är hos mig även denna helg och så har jag min väninna Linda boende hos oss den här helgen så mycket mys med tända ljus, vin och så även lite killsnack för ja, låt oss erkänna att som singlar så kan detta ämne beröras ibland =)

Kvällen till äran en Réserve de Bonnet Rosé, en Bordeaux vin med Merlot och Cabarnet Sauvnignon druvor som har den friskheten som de flesta rosé viner har och därför de jag gillar bäst då de inte tynger eller påverkar min känslighet för alkohol (tål inget =)

IMG_2529.

Rosé viner förknippas ofta med sommar och kanske även med lite romantik? Det får bli tjej romantik här hos oss så medan Nicole dricker sin Cola Zero tar vi och firar helgen med ett glas rosé.

IMG_2530

HÄR kan du läsa lite om den ifall du är en sådan som kan en massa och är intresserad av det jag ändå inte riktigt vet. Jag konstaterar oftast bara det viktigaste ”gott/icke gott” även om jag får erkänna att det hade varit väldigt roligt att kunna uttala sig om smaker, druvor mm …

Min dag har annars idag startat med tre kaffe, ett med Linda, ett med Tania och ett med Mile som kom just till jobbet med både kaffe till oss och mackor som hon hade gjort. Otroligt gulligt så tusen tack snälla … Hade jag kunnat hade jag bjudit tillbaka med lite hembakat men då lovar jag något jag inte riktigt kan stå för =)

Idag kom mitt i allt leverans från de otroligt efterlängtade skinnjackorna från Don Vanquisher. Vi kommer att fota de inom ett par veckor men de finns i butik från och med imorgon <3

Frågade Linda om hon kunde ”snabbt” fota mig i en av de så här ser du åtminstone en av de 5-6 modellerna som har anlänt …

safe_image.php

Jeansen finns också i butiken och otroligt sköna med de där extra detaljerna …

LLRU7772

BSNV0807

HBXT9067

D E T A I L S deluxe <3

MWJQ5093

Förutom den på bild har en ursnygg grön kommit, en svart bikerjacka och tre andra svarta …

Imorgon skall jag prismärka de så att de som är intresserade av italiensk design, slow fashion och att ha något som inte många har kan få möjligheten att titta och prova.

Skall själv gå ner till butiken i tid för att prova och se vilken av de som känns som mest ”jag” eller rättare sagt ”vilken av jackorna jag vill helst vara” =)

En av tre av denna model skall lämna Borås för att fraktas till vår vackra huvudstad. Mjukaste skinn och med små guldiga stenar all over… Stunning!

IMG_1068

Nu skall jag göra lite thé & krya på mig <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Rosévin & Don Vanquisher jackor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *