Marlies Dekkers behån …

Idag kom en bikini jag beställde då jag misstänker att jag inte är den enda som upplever att vi som har kupa F eller G har svårt att finna något som inte känns tantigt när det är det sista man vill känna sig som?

En bikini om året är ett måste =)

Det som återstår nu är semestern, solen och stranden …

IMG_2420

En läcker grå/silvrig färg med små plattor som är som små speglar …

IMG_2425

Apropå BRA passform vet ni som har eller har provat våra Marlies Dekkers behå att de är helt outstandig gällande just detta.

Att de sedan är URläckra med sina detaljer som skall (om man nu önskar detta) synas lite lätt under en klänning, top, linne, t-shirt så har du i detta märke en fullpott … Det kan helt enkelt inte bli bekvämare och snyggare än så …

Tror att vi kan vara överens om att känslan av snygga underkläder är viktig oavsett om ingen ser de …

Klädseln börjar helt enkelt där och även om vi har skrattat åt Bridget Jones i sina mormors trosor när hon skall vara lite intim med Hugh Grant så hade jag nog ändå inte velat vara i hennes situation (inte med de trosorna iaf. =) eller så hade jag det ändå …

Oavsett så har vi i butik & webshop fått in nyheter från just internationella märket Marlies Dekkers som du ser på bland annat Beyoncé, Rhianna, Michelle Obama, mm…

IMG_2432

 IMG_2431

Kanske ett bra Alla Hjärtans Dag present att önska sig eller att tom. ge till sin partner genom att överraska honom i dessa underkläder?

Vissa behån finns även på märkesrean så titta gärna in HÄR och frossa bland det vi har från detta läckra brand.

Behån på bild på MOI kommer in i webshopen snart men finns i butik tills jag har bild på den <3

12662713_10153442606338660_8360465759757039145_n

Nu skall jag ta hand om ytterligare nya leveranser och om du undrar vilka jeans jag har på mig så är det DESSA …

Önskar dig en trevlig dag <3

6 thoughts on “Marlies Dekkers behån …

  1. Den är från Marlies Dekkers Linda, kommer snart på deras hemsida men jag har inte tagit in den då den är lite dyrare och man måste ta in flera storlekar …
   Köpte från de även förra året och då jag använder deras behå vet jag hur bra de är i passformen när man har lite större byst …

 1. Oj. vilken supersnygg bikini. Den måste jag bara ha. Älskar deras Bh:ar som är otroligt sköna att ha på sig ( och extremt snygga) ;-)

 2. Hej Michela!

  Vilken snygg bikini du köpt dig! Hoppas du får mycket användning av den!

  I går kom den snygga kimonokavajen som jag vann här på din sida. Ville bara tacka och tala om att den var jättesnygg. Jag kommer verkligen att använda den både till vardags och fest. Härlig kvalitet och fint fall!

  Ha en fortsatt trevlig vecka önskar Helén

  H

  1. Tack Helen och vad bra att den kom fram till dig nu och att den framförallt motsvarade dina förväntningar … Har den själv och älskar den, så användbar och vacker! Njut av den och tack själv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *