En exklusiv Couture behå från Marlies Dekkers …

Att butiken har stängt på måndagar betyder långt ifrån att jag är ledig för ni skulle bara se alla leveranser som har kommit och som skall till butiken, på lagret, fotas, läggas in i webshopen osv. osv. …

Nu kommer jag att visa något som kom just idag och som är en behå helt utöver det vanliga. En enda i storlek F 75 (passar även dig som har G 75)  finns då priset är exklusivt som man kanske förstår när man ser på denna fantastiska bra från internationellt kända märket Marlies Dekkers <3

Lite mörkt när jag kom hem med den så bilden är något suddigt men kanske att du ändå kan se hur läcker den är. Självklart kan du ta bort accessoarer i ekologiskt skinn och bara ha den som en ”romantisk behå” samtidigt som du kan använda ”remmen” ovanför en tisha som en läcker detalj.

IMG_0766

Denna limited edition behå finner du HÄR ifall du vill kanske överraska din kärlek på Alla hjärtans dag? =)

Couture-Earl-Lagertha-Vanilla-Ice-Slider

Detta är underklädernas Couture <3

Flera behån från Marlies Dekkers till lägre priser finns så klart så titta in i webshopen för att lockas av att en behå är enligt denna designer något som inte alls skall döljas men vars detaljer skall träda fram lite för att ge även den allra enklaste toppen/linnet/tröjan det där kvinnliga flörtiga touchen.

Som ni förstår gillar jag tanken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *