Underbart K A O S …

Sitter & förhör Nicole i biologi och måste erkänna att vissa saker har jag definitivt glömt från skoltiden men har fått nya aha upplevelser iom. kvällens läsning.

Försöker få min dotter att visualisera så att hon lättare skall komma ihåg inför morgondagens prov i ett ämne som kanske inte är det som man lättast kommer ihåg. De vita blodkropparna har jag målat som små soldater som tom. kan dela på sig för att försvara oss från bakterier … Tänk på vad mycket som händer i våra kroppar hela tiden och saker som vi tar för givet hela tiden.

Ett under att man inte är sjuk oftare egentligen säger jag som inte har varit hos en vanlig läkare på kanske 15-20 år?

Nu är klockan 21.30 och lill Castellari skall njuta av ett bad efter mina berättelser och hon sa att hon hoppas att de saker som jag jag pratat om kommer på provet för kanske ändå är det så att mina pedagogik studier passar även på hemmaplan trots att jag är pinsam och konstig? =) Hon gillade nog mina förhör trots allt <3

Idag var jag i butiken och grejade mellan 8.30-17. Har uppdaterat webshopen så titta in på REAN på märket Fira så hittar ni nog kanske någon nyhet där? Vanessa blusen i grått finns från XS-XL så passa på och skynda på då det finns begränsat antal så klart …

K A O S E T =)

IMG_0729

Tomma kartonger skall hämtas upp imorgon, leveranser skall tas hand om och så är våra kunder välkomna att titta på alla nyheter som har hunnit komma till butik men inte alla är ute i webshopen ännu.

Snälla Karolina hade en timma ledig från skolan och kom för att fota mig lite i några t-shirts från Juicy Couture men det spö regnade tyvärr och korten blev lite därefter. Vi skall självklart ta om så fort tid och väder tillåter men huvudsaken är att de är ute så att ni som har väntat har möjligheten att kunna beställa …

Mycket har kommit från både Juicy och Valerie och långt ifrån allt är inne i webshopen ännu så titta gärna in i butiken om du har vägarna förbi. Lovar att du kommer att längta efter våren som ändå känns i luften trots regnet och lite snö … Vi är på väg mot solen och sköna plagg och helt plötsligt blir det vi har på oss lite viktigare då vi inte döljer oss snart inte längre under tjocka jackor och koftor =)

Den söta vita spetstoppen jag har på bilden ovan är just från Valerie och finns HÄR för 998:-

12718176_10153439016263660_2838092434844678264_n

Jeans, t-shirts och toppar, vad mer behövs egentligen?

TCNE2908

Skall nu plugga på lite till så att jag vet vilka frågor jag skall ställa när vi snart lägger oss för att gå igenom de sista sidorna …

Det känns nästan som att det är jag som har prov och det säger jag med lite avundsjuka då jag ibland längtar tillbaka till skolbänken, lyssna på en duktig föreläsare (långt ifrån alla som är det dock) och insupa kunskap <3

Buonanotte från oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *