Beautiful words to feel …

En av mina favorit artister är legenden David Foster, som framförallt är känd som en fantastisk låtskrivare.

Det var under en date för flera år  sedan som killen jag gick hem till väntade bakom sin piano och sjöng underbara låtar till mig för att sedan visa mig en live konsert med just David Foster & Friends. Ja, han jobbade som sångare & dansare …

Sedan den kvällen lyssnar jag ofta på Davids låtar och tittar på samma konsert.

Som ni kanske vet har Celins Dions make René nyligen gått bort efter en tids sjukdom och DEN HÄR låten är Davids hyllning till deras kärlek.

Njut av de vackra orden och hoppas att du känner så för någon och att någon känner detsamma för dig <3

hqdefault

One thought on “Beautiful words to feel …

  1. Hej

    Jag ska strax lyssna på David, jag upptäckte honom, när jag kollade på ” The Real Housewives of Beverly Hills ” för David exfru Yolanda Foster ( tro att de är skilda nu eller på väg ) spelade ibland där i för, Yolanda är med i den serien, David spelar vackert
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *