Mogen för sex & kärlek? …

För min dotter är söndagen lite helig … Helt plötsligt blir hon religiös när hon påstår att denna dagen är vilodagen …

Kan inte annat än att skratta för den tiden kommer då söndagen är den dagen då man gör det man inte har hunnit med under veckan som har varit, eller är det bara jag som tänker så? =)

Då jag vet att hon älskar att ha sovmorgon och då jag vet att hon vill helst att jag skall gå hemifrån för att inte störas av alla möjliga ljud/oväsen som hon hör när jag är vaken och igång gick jag till butiken för att packa ordnar och för att få någon slags överblick över vad som har kommit under mina två dagar i Köpenhamn …

När jag kom tillbaka så låg hon i sängen och pluggade fysik.

Kan inte annat än att dock hålla med henne att det är lite av ett ämne som går in i ena örat och ut i andra … Läste lite för att kunna förhöra henne och ja, vi människor har cirka 5 liter blod i oss. Var här tvungen att berätta att jag förlorade 3 liter i samband med förlossningen, en info som dock inte kommer på provet misstänker jag =)

”Varför skall jag kunna allt när jag ändå inte tänker bli läkare mamma?” Den klassiska frågan =)

Vi bestämde oss för att gå och köpa någon växt (efter förhandlingar) och så bad jag henne snällt om hon kunde fota mig i DENNA ljuvliga nyhet från Fira. Jeans från Miss Me jeans

Så här brukar jag alltid sitta =))))

IMG_0683

CXPU9873

Vi tog med oss Knut till Stadsparken och så köpte vi oss några små cactusar istället för de växter jag hade tänkt mig till andra fönstret i vardagsrummet. Tror i slutändan att jag skall köpa likadana palmer till båda fönstren … Såg inget annat som jag gillade bättre …

IMG_2182

Våra små cactsar får vara på detta tillfälliga matsalsbord så länge …

IMG_2185

Skall snart förhöra henne lite till men tittade några sidor fram i fysik boken och se vad jag hittade där? =)

IMG_0626

Det förhöret lär bli intressant minsann …

Nu har Nicole stängt in sig i rummet för att plugga så att jag kan förhöra henne lite igen (är ju trots allt utbildad till gymnasielärare även om inte i detta ämne).

Nu lite kaffe <3

Har förresten fått fråga om min bricka i marmor som jag har i köket. den finns hos bangbricks.tictail.com för vit marmor och guld var ju bara ett måste <3

IMG_2177

IMG_2197

Önskar dig en mysig fortsättning på denna söndag <3

2 thoughts on “Mogen för sex & kärlek? …

 1. Hej Michela

  Sitter här och tittar på dina bilder och kan inte annat än gilla den mysiga härliga tröjan du har på dig gillar verkligen den typen av plagg som bara utstrålar bekvämlighet och söndags mys och kan även tänka mig med tanke på fysik ämnena din dotter har framöver att du har en del att tala med henne om som du har gått igenom redan men som hon ska få en så positiv bild av som möjligt och hopps hon får det … Sitter på min resort här i varma Vietnam nu men kommer snart hem till lite kallare Scandinavien så därför gillar jag verkligen din outfit idag.

  Kram G

  1. Hej George!

   Vad härligt det låter med att finna sig på en resort i Vietnam och kanske lyxa till det lite med böcker, sol och bad? Njuuuuut …
   Tack snälla för att du gillar tröjan, många härliga vår kläder som har kommit och som är på ingång så sprid gärna till din kvinnliga bekantskapskrets =)
   Lite PR är alltid välkommet =)

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *