Grazie Copenhagen …

Kan inte sluta att skratta över kommentarerna och den där ”italienska sjuka humorn” som jag saknar, D A G L I G E N.

Så jag tar med mig gårdagens inköp och fortsätter att le lite till för samtalen och för de fantastiska ordrar som levereras någon gång i augusti då vi börjar att längta efter hösten, hur märkligt det än känns idag då längtan går till värmen, solen, havet och semestern…

Lämnade vackra Köpenhamn som jag inte har fått njuta av i den utsträckning jag hade planerat men nöjd över de inköpen jag orkade göra.

IMG_2070

Orkade inga romantiska eller icke romantiska dejter för som singel får man inbjudningar ibland till sådana möten =) Nej, igår kväll när jag kom tillbaka till hotellet beställde jag ett glas rosé som jag tog upp till rummet och satt en stund med datorn i sängen för att blogga lite och kolla på bilderna på det jag hade precis beställt.

Nicole är hos mig från och med idag. Hon ringde mig på väg till skolan (som hon alltid gör) och berättade för min lilla att människor igår tyckte nog att jag var lite rolig (vet nämligen vad jag skall göra för att reta henne =) Sjävklart kunde hon inte förstå detta för vem kan tycka att min humor är rolig? Men så skrattade hon när jag fortsatte prata som jag alltid gör och jag vet att oavsett hur pinsam hon tycker att jag är så kan hon inte annat än att skratta över sin tokiga lilla mamma =)

Nu skall jag njuta av tågresan, ta en kopp kaffe, kolla ut genom fönstren, vila en stund för att sedan hämta upp Knut, titta in i butiken med Mile som jobbar sin andra dag där, kanske packa upp någon låda (är alltid så himla nyfiken trots att det är jag som gör inköpen) och så skall jag hem till min lilla tonårstjej <3

Hörs senare <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *