Att köpa in det man själv älskar …

Godkväll och snart Godnatt <3

En av anledningarna till att jag trots feber satte mig på tåget för att komma till Köpenhamn var just att jag skulle till ett showroom här i Köpenhamn som kontaktade mig angående om jag var intresserad av att sälja ett italienskt märke från Florens som heter Mou.

Roligt att det är just en av er blog läsare som hade tipsat sin dotter som jobbar just där om att ta kontakt med mig då hon tyckte att märket skulle passa i vår butik & webshop så tusen tack till dig för att du länkade oss tillsammans =) Du hade nämligen helt rätt i din analys om vad jag gillar.

Det roliga som ofta sker är att jag ofta inte beställer/visar intresse för storsäljarna vilket jag egentligen tycker är bra då jag vill gärna ha utstickarna men mindre bra (vid närmare eftertanke =) om det är just de jag hoppar över som säljer …

Man kan se på det helt enkelt från olika håll men dessa var givna <3 och de kommer (några få då de var självklart bland de dyraste) i färgen som synes och helt i svart. Helt underbara till de beställda vinterjackorna från Don Vanquisher …

IMG_0418

IMG_2074

Det var underbara Susanne som hjälpte mig med att visa mig allt och runt och som även gick och hämtade på den italienske ägaren av denna fashionabla agentur med flera internationellt kända italienska och utländska märken.

Vi hade träffats lite sporadiskt för flera år sedan men nu fick vi möjligheten att prata en massa och på italienska. Hade verkligen hur roligt som helst för humorn är verkligen kulturellt betingat till mån & mycket och jag hade kunnat sitta och skämta hela kvällen för även om fortfarande febrig så glömde jag av detta under en stund =)

Det visade sig att en kollega och vän till honom är min systers chef i Bologna så vi var ”tvungna” att ringa till de båda och kolla att detta stämde. Världen är nämligen allt bra liten ibland eller hur?

Tack Jimmy för alla skratten, guld värd att få känna sig hemma i språket, humorn och tankarna

Inköpen fortsatte för tro inte att jag nöjde mig med Mou bootsen. När jag nu var där passade jag självklart på att titta och köpa in läckra t-shirts från Moschino, en vinterjacka från detta kända italienska märke (dock endast 1 i varje storlek) och så även ett par denim med sömnen som formar ett hjärta på fickorna.

Förutom Moschino blev det väskor & accessoarer från kända Karl Lagerfeld och så även t-shirts från detta märke och en skinnjacka som var bara tvungen att köpas in.

Hur söta var  inte accessoarerna? Allt från pass fodral till en liten nyckelring <3

Och så den läckra Karl Lagerfeld skinnjackan …

Tog bort bilderna då jag ville inte göra Karl Lagerfeld arg, man får visst inte visa bilder på varor som ännu ej finns ute. Lite olika regler gällande sådant från brand till brand vilket jag iofs. förstår väl då det går snabbt att kopiera varor idag och vad jag tycker om kopior kan man nog lätt räkna ut.

Jag var där mellan 18 till 21.30 och lovar att tiden gick väldigt fort <3

Tack alla för ett fantastiskt bemötande och för en order som jag redan längtar efter <3

Nu är det dags för mig att sova då tåget väntar imorgon bitti så att jag kan komma hem till Borås och kurera mig även om jag vet att jag inte kommer att kunna låta bli att ta hand om de 10 lådor som väntar på mig på jobbet och misstänker att några nya levereras även imorgon…

Ja, vårnyheterna är helt klart på ingång så bara att titta in HÄR under ”nyheter” och följa vad som har kommit och kommer in <3

Och går ni tillbaka till kort nr 1 i detta inlägg har jag på mig kläder som finns på vår märkesrea idag: jeansen finner du HÄR och blusen HÄR

sexy2

Buonanotte <3

 

2 thoughts on “Att köpa in det man själv älskar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *