Att krya på sig hemma …

Efter en tågresa på 5 timmar gick jag till butiken där även Knut hade snällt lämnats och den där lilla svansen välkomnade mig som ingen annan kan göra då glädjen är stor oavsett tid och rum =)

Efter att ha pratat med Mile som är den underbara tjejen som jobbar numera i butiken 2 dagar i veckan gick jag ner till ”kontoret” där 9 lådor med nyheter väntade. Bara att glömma att ha en ledig söndag för det kliade i mina fingrar av allt jag kände att jag ville och borde göra.

Påminde mig själv att det är bättre att fokusera på en sak i taget än att bli bara stirrig av allt så har nu lagt ut i webshopen första leveransen från vårt nya märke Oneteaspoon som är mest känd för sina slitna denim <3

Brunbrända ben, ett enkelt vitt linne och solglasögon … Vad mer behöver man egentligen förutom stranden, solen och ledigheten? =)

97e03707f05d1f87d9faefed14256148

Nicole har varit och köpt blommor och lite mumsigt till denna fredag kväll.

Kompisen Matilde är här och så kanske att vi får kaffe besök senare ikväll. En helt vanlig fredag kväll a casa Castellari med tända ljus och mys.

IMG_2113

Och de där chokladpraliner i guld papper som kommer från italienska Ferrero (samma som Nutella) har jag så härliga minnen av då jag alltid köpte de när min ungdomskärlek skulle komma hem till mig då jag var 17 år och förälskad upp till öronen =)

IMG_2087

Tänk vad en Ferrero Roucher kan få en att gå tillbaka 27 år i minnena … Kan det verkligen vara hela 27 år sedan?

Nu skall jag mysa, krya på mig efter min influensa och njuta av en mysig hemmakväll <3

IMG_2116

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *