Låt mig presentera Mile …

Buongiorno <3

Idag fick jag besök i butiken av denna fantastiska tjej (presentation kommer) som från och med nästa vecka kommer att hjälpa mig i butiken 2 dagar i veckan så att jag kan ägna mig lite mer åt webshopen och även öppna upp den för de andra nordiska länderna.

Nu kommer grejer att hända =)

Låt mig presentera Qamile som jag dock kommer att kalla för Mile som även är hennes smeknamn.

Mile är 27 år, mamma till en son och så är hon singel (ifall någon gentleman vill uppvakta =)

(Skjortan från Valerie som hon har på sig finns på märkesrean HÄR)

 IMG_1891

Denna självständiga tjej med skinn på näsan, en glad blick och positiv energi är utbildad personaladministratör och jobbar extra på bank.

Självklart älskar hon kläder och har alltid haft en förkärlek för ”made in Italy” , något som låter självklart bra för min del att höra som ni kanske förstår =)

Ni kommer att få reda på lite mer om min hjälpande hand som skall tillsammans med mig utveckla både butiken & webshopen men nu har ni fått en liten kort presentation ifall hon står bakom kassan nästa vecka när ni tittar in då jag skall till Köpenhamn i slutet på veckan.

Nu skall jag ta hand om en leverans som har kommit till mig personligt <3

En present? Älskar det =)

IMG_1893

 

8 thoughts on “Låt mig presentera Mile …

 1. Hejsan Michela

  Detta kommer säkert att bli kanon…..det såg ut att vara en trevlig och fräsig tjej.
  Du har ju så mycket fint så det är inte klokt. Jag sa till syrran Helen som vann den snygga kavajen av dig…Att vi måste sticka till dig butik framåt våren och shoppa loss lite. Det ser jag verkligen fram emot, tills dess kan man ju kolla webben och läsa vad du hittar på.
  Du får ha det så bra och gott i helgen hälsa Knut och Nicole som absolut kommer att bli en super bloggare
  Kram på er <3

  1. Det tror jag med Ingela =)
   Tycker verkligen att du/ni skall komma och hälsa på mig i butiken men har inte fått ngt mail än från din syster.
   Kan du be henna skicka mig sitt namn, adress och mobilnr?
   Trevlig helg till dig och kram till dig med <3

 2. Helen sa redan dagen efter att hon skulle skicka måste blivit nått fel säger till henne direkt =)

 3. Kan tänka mig handla hos er jämnt, bara för att träffa den vackra tjejen igen, hon är så otrolig fin & go tjej, vi känner varandra sen tidigare. men jag skulle aldrig glömma ett ansikte så vackert som ditt.saknar dej, dina underbara ögon och ditt fantastiska leende, Med vänlig hälsning : den snälla killen som har dig i sitt hjärta för alltid ;)

 4. Herregud Har ni tagit in denna tjejen???? Hennes syster stal ju massa i göteborg medans hon jobbade! Såg henne häromdan och herrregud vilket attityd en människa har.. usch o fy spyr på henne totalt.

  1. Det var inte roligt att höra Sandra men det är väl inte något som Mile kan påverka om hennes syster stal? Vad var det för butik? Ha en trevlig helg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *