Att få det onödiga & att få det praktiska …

Att ha statusen singel har nackdelen att man sällan får något under de mer traditionella tillfällen som Julen eller på Alla Hjärtans Dag men det har även fördelen att man kan få presenter utan någon större anledning när som…

Lägger dock till att jag är väl medveten att vissa av er får allt det och mycket till trots att ni är i ett förhållande.  Jag gör mig lite skyldig till någon generalisering den här kvällen men förlåter mig själv för detta =)

Igår chattade jag lite med en vän som jag hör ifrån väldigt sällan då han inte längre bor i Sverige  och då vi pratade om förutfattade meningar så dök det upp själva tron många har att jag trippar runt i high heels medan detta är sanning med stor modifikation då detta händer ju aldrig även om jag har önskan att kunna och göra det.

Kanske för att jag förmedlade detta så kom idag från kända engelska webshopen net-a-porter (otrolig snabb leverans måste jag säga då han måste ha beställt de igår eftermiddag) DESSA pumps från italienska märket Charlotte Olympia som bland annat har gjort ett samarbete med det minst lika kända amerikanska lingeris märket Agent Provocateur och som har gammal Hollywood glamour som en röd tråd.

IMG_1918

Mina egna The Dolly leather pumps som jag nu skall öva mig att gå i här hemma för att kanske kunna ha de till de slitna denim som kommer snart från vårt nya brand som jag hoppas levereras snart? Gillar ju kontraster eller så tar jag på mig de när jag rastar Knut på sista rundan ikväll? =)

IMG_1924

Själva platån i guld gör ju så klart att dessa high heels är lite skönare att gå i då klacken blir ju lite lägre …

IMG_1932

Skulle jag inte kunna gå i de så passar de som inredning i mitt guldiga sovrum förstås <3

Min andra och mer praktiska present som också levererades idag är en ny mobil för min andra slutade fungera för ett par dagar sedan.

Tidigare hade jag Iphone 6 Plus men önskade mig den som är något mindre den här gången så välkommen hem min nya Iphone som kommer att göra mig mer tillgänglig igen =)

IMG_1936

IMG_1937

En märklig känsla att ha varit utan men även lite skönt …

Nu skall jag göra mig en sallad, ta mig ett varmt bad och så skall jag fråga min väninna Tania vad den serien heter som hon tror jag kommer att älska.

Fredag så Nicole är hos sin pappa med familj och Knut och jag skall ha lite fredagsmys medan regnet faller…

Önskar dig en underbar fredag kväll <3

10 thoughts on “Att få det onödiga & att få det praktiska …

 1. Ursäkta att jag stör igen =) men skorna så snygga Michela klart du måste fixa så att det fungerar…ska bli så spännande Ha de gott <3

 2. Du menar att ”någon” ger dig ett par skor för 7000 kronor? Bara sådär? För att ni pratade om högklackat? Och ni är inte ens speciellt nära för ni pratar inte ens speciellt ofta? Du tycker inte själv att det låter konstigt?

  1. Jag har inte sagt att det inte är konstigt Jonna för jag blev själv ”chockad” men för vissa personer är ett par skor för 7000:- kanske som att skicka en blomsterbukett. Man skall nämligen inte glömma att ”dyrt” och ”billigt” är i proportion till vad man har för inkomst eller förmögenhet. För mig är det ett sjukt pris men inte för honom, annars hade han nog inte gjort det.

   Allt är relativt men istället för att analysera vad det kan vara för konstig vän som skickar ett par dyra skor till mig och analysera de möjliga anledningar till detta så hade jag önskat att man bara glädjer sig över överraskningen jag fick.

   Bara för att något inte är vanligt behöver det inte vara nödvändigtvis vara ”konstigt”, oavanligt kanske … Tack för din engagemang och funderingar…

 3. Vilken present !! Njut och som du säger, det är bara att börja övningsgå :-))

  PS går och dreglar på alla fina klänningar du lagt upp det sista, så fina så man dör lite <3

  1. Tack snälla du =) Skall definitivt öva för man kan inte annat än att säga att benen blir snyggare ut i ett par klackar =)
   Visst är de, jag dör själv lite när jag packar upp de =) Tack för att du gillar och följer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *