Världens bästa hundjobb & gäst hos Sarit & Marcus …

Kan inte annat än att le över att min lille Knut har världens bästa jobb om man tänker på all den kärleksfulla uppmärksamheten han får, dagligen <3

Medan tjejen provade ett linne så charmade min lilla pälsboll hennes kille som inte längre hade bråttom ifrån butiken. Tjejbutiker är inte den roligaste platsen att vistas om man är kille men Knut underhåller som ingen annan …

Så såg det ut och så ser det alltid ut efter att man har klappat honom lite … Han lägger sig på rygg för vad är skönare än att bli kliad på magen?

IMG_1883

Min dag började dock med att prata i P4 Sjuhärad med Sarit & Marcus som leder programmet.

Lite prat om singellivet & om att ha butik i vår småstad. Fick frågan om jag är rädd för kärleken, om jag har blivit sårad och därför inte längtar till något sambo förhållande men anledningen är nog att just nu i mitt liv så har jag det tillräckligt stressigt som det är (jag vet att kärlek skall ge energi och inte ta =). Att jag sedan personligt och genom andra får höra eller se hur otrogna båda parterna är från var sitt håll för att sedan lägga ut på facebook kärleksfulla parmiddagar…  Ja, det är inget som lockar mig direkt.

Lever de kanske i ett öppet förhållande? Knappast …

Var och en får leva hur de vill så klart men mycket fasader döljer sig bakom många lyckliga förhållanden men så finns även de vänner som har den relationen som man själv önskar sig en dag.

IMG_1874

IMG_1876

Hade visst inte kammat mig =) Hahaha!

Nu har jag kommit hem, kl. är 20, kaffet står bredvid mig, Nicole städar sin garderob efter att ha varit på Ginas outlet och jag sitter här med datorn.

Mässan i Köpenhamn väntar nästa vecka. Måste skriva ner vilka möten jag har bokat för jag har allt på olika lappar =) Hotel & tåg är bokade och så får jag troligtvis sällskap en av dagarna … Kul med vänner som är intresserade att följa med då de älskar kläder, skor och accessoarer… Förresten kanske inte många som inte är det vid närmare eftertanke =)

Köpenhamn är en fantastisk stad så nästa gång skall jag fösöka vara där en dag extra för att kunna njuta lite mer av pulsen som denna stad bjuder på.

Vid varje tillfälle tänker jag att nästa gång skall jag dit i högklackade och se sådär stylish ut som många kanske gör men jag får så ont i mina fötter så borde börja öva i att gå i high heels för visst är det otroligt snyggt om man kan gå och om man inte har allt för ont …

Träning helt enkelt är vad som gäller för jag vill =)

Vill du satsa 1.499:- på en snygg stretchig kavaj i skön material tycker jag att du skall fundera över DENNA från italienska Imperial. Jag älskar min och den är snygg till både tishor som till ett vackert linne eller till en behå från Marlies Dekkers som syns lite diskret. Gå dock upp en storlek …

12592318_10153411351328660_1442067811399257943_n

IMG_0539

Nicole har förflyttat sig till badkaret efter träning på Friskis och jag fortsätter här med lite jobb under tiden …

Kram <3

 

 

2 thoughts on “Världens bästa hundjobb & gäst hos Sarit & Marcus …

  1. Hej! Vad fin bilden blev! Är det ok om jag lägger upp den på instagram? Skriver såklart att du har tagit den :)
    // Hanna, Fickvännen till killen som älskar din hund haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *