Att jämföras med Tjuren Ferdinand …

Buonasera <3

Att ha en dotter som älskar att laga mat när man själv inte har det intresset är inte alls fel måste jag erkänna.

Vi gick och handlade efter att jag hade stängt butiken och så slängde hon ihop en god pastarätt som kanske inte är den allra nyttigaste men om ens barn lägger ner sin tid och vilja på lite matlagning så får man äta och det var ingen uppoffring jag gjorde då det smakade så otroligt gott.

Nästa gång hon gör samma rätt skall jag fota och så får hon dela med sig av sitt recept som hon har lärt sig av sin pappa.

Vi har nu ätit, hon har stängt in sig på sitt rum med någon serie rullandes på sin dator amtidigt som hon städar sitt rum och jag sitter med en kopp kaffe och bara är/bloggar <3

Jag älskar att bara vara som den lilla livsnjutaren jag är …

Skrattade för en vän sa till mig häromdagen när han ringde och jag klagade över att jag var så trött ”Michela, dina vänner tar död på dig. Du har knappast varit själv någon kväll sedan Nyår. Inse att du är som tjuren Ferdinand och behöver bara sitta i ditt hem och lukta på blommorna … ”

Hahaha! Får erkänna att han har en poäng i sina iakttagelser.

Nu skall jag dricka upp kaffet, städa efter Nicoles matlagning och så skall jag försöka att komma i säng i tid ikväll då jag skall upp tidigt för att prata lite i radio … Tycker själv att jag inte har någon radio röst men är ju å andra sidan en som gillar att prata så det kanske överväger det hela ändå =)

Innan jag lämnar min sittandes position måste jag bara visa mina fina koppar från Mateus som många förvisso har i sina hem. Skiljer mig nog inte från mängden gällande detta. Har dock fastnat för bubbel serien som jag blandar med de andra mer klassiska. Har beige, grått och rosa i en salig blandning =)

IMG_1863

Jag gillar nämligen runda former så det står verkligen Michela på denna serie … Köper någon ibland då de är inte bland de billigaste men å andra sidan är de så ljuvligt underbara <3

Mina köper jag hos Mariella men vet inte om de har just Mateus i sin webshop.

IMG_1869

De söta armbanden på korten finner du HÄR  men snart skall även en väninna börja sälja detta märke så återkommer med vad hon har i sin sortiment  med länk när hon har fått sin leverans..

IMG_1873

Är det förresten bara jag som kände att det doftade lite vår i luften trots regnet idag? Vi går helt enkelt åt rätt håll … <3

Från min plats önskar jag dig en trevlig fortsättning på denna kväll <3

stefan_202247623

One thought on “Att jämföras med Tjuren Ferdinand …

  1. Hej finis! Älskar också Mateus och har valt de vinröda tillsammans med de gråa som service.
    Lite charmigt att din vän jämför dig med tjuren Ferdinand, inte de vanligaste om jag får gissa!
    Ha en underbar dag Michela och lycka till i radion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *