Utan mobil …

Och nu har det hänt, min mobil som har krånglat i ett par veckor har nu totalt lagt av så sitter utan mobil ifall du som läser hade tänkt messa mig om att någon okänd släkting har testamenterat några miljoner, att jag har vunnit på lotto eller om du hade tänkt komma med blomsterbud eller bjuda på en semesterresa till Bora Bora …

Ja, ifall att så vet du nu att jag är lite avskärmad från det mobila livet och ni som lever med mobilerna i fickan kan känna nog vilken stress det är att inte ha inte kunna nås för nackdelen med mobiler är ju att de flesta av oss inte längre har vanlig telefoni.

Hoppas kunna få löst detta inom ett par dagar…

Som tur är finns facebook då det viktigaste är att min dotter får reda på detta annars blir hon lätt orolig så faster fick mässa henne.. Tack Viktoria <3

Innan jag öppnade provade jag en av de vackra och somriga klänningar som har anlänt till butiken från vårt amerikanska exklusiva märke Hale Bob.

Denna och flera andra finns i butik men vissa ännu inte i webshopen då jag väntar på bilder på de.

Kan man inte annat än att längta efter sol & värme när man provar eller kanske ser en sådan klänning?

IMG_0692

IMG_0693

Lovar att det inte är lätt att fota med en Ipad i handen =)

Nu skall jag maila runt och boka något möte på Köpenhamns Fashion Week <3

Vill du se några av nyheterna från Hale Bob och även de som finns på vår märkesrea klickar du enkelt HÄR.

Önskar dig en skön dag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *