Inköp Valerie …

Efter att Linda åkte till Örebro och Holly till sin pappa med familj hade Nicole och jag två timmar hemma innan vi åkte till Göteborg för att göra inköp gällande märket Valerie som vi återförsäljare för i både butik som webshop.

En ny splittrans logga som en nyhet som kommer att pryda alla plaggen.

IMG_1805

Jag brukar alltid åka till deras vackra showroom i Stockholm men den här gången blev det Göteborg då den möjligheten fanns för mig i år och jag tog den direkt =)

Med mig hade jag min lilla assistent Nicole (min dotter =) som dock ville ha lite mat och dryck till rummet där kollektionen presenterades.

Som vanligt är det vackra toppar, klänningar och byxor i vackra spets eller med de där detaljerna som kännetecknar detta svenska märke som dock har influenser från världens alla hörn.

IMG_1800

Jag har alltid gillat just detta brand för att det är ett väldigt kvinnligt och elegantare märke som dock numera innehåller mer kommersiella plagg där priset har tonats ner lite så att flera kan ta del av hennes kläder.

Till nästa höst/vinter är det färger som svart, grått, navy blått, en ljusgrå/vit nyans och så även en guldig färg som har kallats för ”disco” då det är nog lite ”Studio 54” känsla över den.

Minns ni den vackra svart/glittriga sköna byxan som jag har rekommenderat så?  HÄR har ni två kvar på rean.

Den kommer till våren i grått men har även gjorts till nästa höst i svart med glittriga blå/vita stenar och så även i den guldiga färgen. Självklart med tillhörande toppar om man så önskar … Ett givet succé att dra på sig något som är skönt och samtidigt extremt snyggt. Tillhör även den skalan människor som kan tycka att det kan vara lite läckert att komma i en snygg byx outfit när alla andra kommer i klänningar…

Be different <3

Några långklänningar, en tajt skinnbyxa, de älskade topparna i spets som kommer även nu till våren och som alltid säljer slut då man kan inte annat än att älska de.

Nicole gav sig inte förrän jag även beställde kortare jackor i bomber model som hon föll för och just dessa skall visst vara Valeries favoriter och just sådana som kommer att visas lite extra i pressen… Det ser ut som att min dotter har öga helt enkelt, trots att hon annars sjönk ner i sin Ipad med hörlurar för att inte behöva lyssna allt prat =)

Även en ekologisk pälsjacka kunde jag inte låta bli att lägga till på denna beställning som kommer efter sommaren för först skall jag i slutet på denna vecka ta emot den första sändningen gällande vår/sommar 2016 och lovar en massa vackra plagg från vår underbara svenska designer Valerie.

IMG_1804

Tack till Valeries underbara mamma Anki för ytterligare en underbar beställning <3

IMG_1807

Vackra Göteborg …

IMG_1811

Vid 18 – 18.30 åkte vi hem till en väntande Knut och till ett skönt hem där ljusen och tänds för lite kvällsmys <3

Avslutar med två tips på två vackra plagg från Valerie som du finner för halva priset HÄR <3

12079455_10153223539718660_7066715633389266773_n

Linnet nedan har handbroderade paljetter vid sidorna, ett fantastiskt vackert linne/top som skall få följa med mig till Köpenhamn nästa vecka.

Tänk att den liksom den ovan kan bli din för tusenlappen <3

10407494_10152916886988660_4681457732300198537_n

Jeansen på bilden ovan är också på Halva Priset HÄR. Ett enda Medium kvar som passar dig som har M på Please i classic model.

Buona serata = Trevlig kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *